Πα. Απρ 19th, 2024

Αποκλειστικό – Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Πεντέλης: Δηλώνω ότι είμαι ανίκανη (βίντεο)

‘Εκπληκτοι άκουσαν οι συμμετέχοντες στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πεντέλης, την αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Αναστασία Κοσμοπούλου να δηλώνει με στόμφο ότι “είμαι ανίκανη, θα προσπαθήσω να γίνω καλύτερη”.

Η συζήτηση είχε ως αντικείμενο τους χειρισμούς της Δημοτικής Αρχής κατά την πρόσφατη κακοκαιρία όπου ο δήμος «πνίγηκε» στην κυριολεξία στο χιόνι, με την δήμαρχο Δήμητρα Κεχαγιά να μην έχει δώσει καν το παρών στη συνεδρίαση αλλά επικοινώνησε μέσω skype.

Η κ. Κοσμοπούλου που τυγχάνει να είναι και σύζυγος του πρ. δημάρχου της πόλης και νυν γενικού γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του υπουργείου Ενέργειας και Περιβάλλοντος Μανώλη Γραφάκου, δεν ανέλαβε απ’ ότι φάνηκε την ευθύνη με παραίτηση ή κάποια άλλη πολιτική πράξη ενώπιων του Δ.Σ. αλλά αρκέστηκε σε μια ειρωνική – ίσως – δήλωση, λέγοντας συγκεκριμένα: «Λοιπόν να κάνω εγώ μια δήλωση; Είμαι ανίκανη, θα προσπαθήσω  να γίνω καλύτερη και πάμε να γίνουμε ουσιαστικοί. Αν αυτό λοιπόν ικανοποιεί το σώμα, ως αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, δηλώνω ότι είμαι ανίκανη».

Επειδή δε θέλουμε να φανταστούμε ότι η κ. αντιδήμαρχος απευθύνεται ειρωνικά στους συναδέλφους της, εν ώρα Δημοτικού Συμβουλίου, και λαμβάνουμε σοβαρά κάθε της δήλωση, τι μπορεί να ακολουθήσει μία δήλωση του τύπου “είμαι ανίκανη”; Λογικά ήδη και η δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά θα έχει επιληφθεί του θέματος.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα απο τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου: