ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Τι ισχύει Πέμπτη και την Παρασκευή για σχολεία, καταστήματα, ιδιωτικό και δημόσιο τομέα σε Αττική και Κρήτη

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου

Τηλεκπαίδευση και τηλεργασία σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα για αύριο Πέμπτη 27/1 αποφάσισε η κυβέρνηση για Αττική και Κρήτη. Παράλληλα δεν επιτρέπονται οι υπηρεσίες διανομής και οι ταχυδρομικές υπηρεσίες (courier) για Πέμπτη 27 του μήνα. Την ίδια ημέρα, δεν θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένοι παιδικοί εμβολιασμοί στο mega εμβολιαστικό κέντρο Προμηθέας και στο Παίδων Πεντέλης.

Το τι θα ισχύει στην Περιφέρεια Αττικής και την Κρήτη τις επόμενες δύο ημέρες συνόψισε μέσω ανακοίνωσης του ο υφυπουργός Παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Αναλυτικότερα, από αύριο Πέμπτη 27 και μεθαύριο Παρασκευή 28 Ιανουαρίου ύστερα από συνεννόηση με τις Περιφέρειες τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν δια ζώσης, αλλά με τηλεκπαίδευση. 

Αύριο Πέμπτη 27 και μεθαύριο Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, θα παραμείνουν κλειστοί οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, τακέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και ατόμων με αναπηρία και τα κέντρα διημέρευσης – ημερήσιας Φροντίδας. 

Για αύριο Πέμπτη 27 Ιανουαρίου υπάρχει ισχυρή σύσταση για τηλεεργασία στον ιδιωτικό τομέα όπου είναι δυνατόν, ενώ στο Δημόσιο θα υπάρξει τηλεργασία ανάλογα με τις ανάγκες των υπηρεσιών και τυχόν προβλήματα πρόσβασης.

Αύριο Πέμπτη 27 και μεθαύριο 28 Ιανουαρίου, δεν θα λειτουργήσουν τα δικαστήρια.

Για αύριο Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, τα καταστήματα δύναται να λειτουργήσουν από 10.00 έως 18.00. 

Για αύριο Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, δεν επιτρέπονται οι υπηρεσίες διανομής (delivery) και οι ταχυδρομικές υπηρεσίες (courier). 

Αύριο Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, δεν θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένοι παιδικοί εμβολιασμοί στο mega εμβολιαστικό κέντρο Προμηθέας και στο Παίδων Πεντέλης. 

Οι υπόλοιποι εμβολιασμοί παιδιών, καθώς και οι εμβολιασμοί ενηλίκων θα γίνουν κανονικά. 

Για όσους δεν προσέλθουν σε προγραμματισμένο ραντεβού, θα σταλεί σε κάθε περίπτωση sms για νέο ραντεβού.

Τελευταία άρθρα

8,7 εκατ. ευρώ για έξι νέα έργα στη Δυτική Ελλάδα

Τα 8,7 εκατομμύρια ευρώ υπερβαίνει ο συνολικός προϋπολογισμός των έξι νέων έργων που δρομολογεί η…

4 ώρες ago

Συνεδριάζει η Επιτροπή Παρακολούθησης του Προγράμματος της ΠΑΜΘ

Η πορεία υλοποίησης έργων και παρεμβάσεων σε όλη την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, καθώς…

5 ώρες ago

2 εκ. ευρώ στη Λευκάδα για αποκατάσταση των καταστροφών

Με το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ χρηματοδοτείται ο δήμος Λευκάδας, για την υλοποίηση έργων…

5 ώρες ago

Η ανθεκτικότητα στην ημερίδα της Ένωσης Δημάρχων Αττικής

Στα Βίλια στρέφεται το ενδιαφέρον των δημάρχων της Αττικής το Σάββατο, 6 Ιουνίου, οπότε και…

5 ώρες ago

Εβδομάδα Ανακύκλωσης στον Δήμο Καλαμαριάς

Η εβδομάδα ανακύκλωσης, με στόχο της ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των κατοίκων της πόλης για…

6 ώρες ago

Βανδαλισμοί σε παιδική χαρά στη Νίκαια

Οργή και αγανάκτηση στην κοινωνία της Νίκαιας έχουν προκαλέσει οι εκτεταμένες ζημιές που έκαναν άγνωστοι,…

6 ώρες ago