Κατηγορίες: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΝΟΔΕ Κέρκυρας: Διαφωνεί με την επιλογή Κράτσα – Δεν στηρίζει Σπύρου

Επιφυλάξεις για την «εκλεκτή» του Κυριάκου Μητσοτάκη για την περιφέρεια Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα, εξέφρασε η ΝΟΔΕ Κέρκυρας.

Σε συνεδρίασή τους, τα τοπικά στελέχη της ΝΔ, αποφάσισαν ομόφωνα ότι η επιλογή της κας Κράτσα δεν είναι η καλύτερη για την περιφέρεια Ιονίων Νήσων, ωστόσο με δήλωση του ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κέρκυρας, Γιάννης Κοντός, έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι: «η ένσταση της ΝΟΔΕ για την υποψηφιότητα της Ρόδης Κράτσα, επ΄ουδενί σημαίνει ότι στηρίζουμε Σπ. Σπύρου».

Οι λόγοι που οδήγησαν την τοπική οργάνωση της ΝΔ να εκφράσει επιφυλάξεις σχετικά με την υποψηφιότητα της κας Κράτσα εδράζονται στην πεποίθησή τους ότι ο υποψήφιος περιφερειάρχης θα πρέπει να ζει και να δραστηριοποιείται στην Κέρκυρα, δεδομένου ότι στο νησί κατοικεί πάνω από το ήμισυ του εκλογικού σώματος, έτσι ώστε να έχει την ευρύτερη δυνατή κοινωνική αποδοχή και αναγνωρισιμότητα.

Share

Τελευταία άρθρα

50 νέα ηλεκτρικά λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη

Αποτελούν μέρος ενός ολοκληρωμένου σχεδίου που περιλαμβάνει την ενίσχυση του στόλου, τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό των…

3 ώρες ago

Ο Θ. Βασιλόπουλος στη Βουλή για τη σύμβαση παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

"Η αναβάθμιση του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας σήμερα κρίνεται περισσότερο αναγκαία από ποτέ".

8 ώρες ago

Πρόβλημα για τις νερατζιές των δήμων ο “ακανθώδης αλευρώδης”

Πως αντιμετωπίζει ο Δήμος Φιλοθέης Ψυχικού το θέμα αυτό.

8 ώρες ago

Αντιδρά ο Δήμος Δελφών στο νομοσχέδιο για τη διαχείριση των υδάτων

"Το όχι του Δήμου Δελφών στο Νομοσχέδιο για τη διαχείριση των υδάτων είναι ξεκάθαρο και…

9 ώρες ago

Λήμνος: Βελτίωση των υποδομών των ακτών για άτομα με κινητικά προβλήματα

Ενισχύεται η προσβασιμότητα σε τρεις παραλίες του Δήμου Λήμνου (Νέα Μάδυτος Μύρινας, Πλατύ, Ζεματάς Παναγιάς).

9 ώρες ago