Μία εποικοδομητική συνάντηση και συζήτηση είχαν ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης με τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο πρώτος.
Ο περιφερειάρχης Αττικής συνάντησε τον υπουργό και στο επίκεντρο βρέθηκε η πανδημία του Covid19 καθώς και η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας που “αποτελεί το Α και το Ω της πρόληψης και της προστασίας της ζωής των συμπολιτών μας”, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο ίδιος.
Ο Γιώργος Πατούλης συνέχισε λέγοντας: “Oι πολιτικές υγείας που οδηγούν την κοινωνία στον εμβολιασμό κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση και είναι η μόνη λύση αντιμετώπισης του κορονοϊού. Είμαι σίγουρος ότι η Ελλάδα θα τα καταφέρει άμεσα να βγει από τον κυκεώνα που έχει εμπλακεί ολόκληρος ο πλανήτης.”
Το Attica Roots Festival, ο μεγάλος πολιτιστικός θεσμός της Περιφέρειας Αττικής, συνεχίζει τις καλοκαιρινές του…
Σε προγραμματισμένη ιατρική επέμβαση θα υποβληθεί το προσεχές διάστημα η Δήμαρχος Πεντέλης, Νατάσσα Κοσμοπούλου, όπως…
Το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα από τις 5 έως τις…
Το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων ζήτησε την άμεση λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την ασφάλεια…
Σε εξέλιξη εκτεταμένη ασφαλτόστρωση σε μία από τις κεντρικότερες οδικές αρτηρίες της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας.
Ο δήμος Μετεώρων πραγματοποίησε εκτεταμένη επιχείρηση καθαρισμού γύρω από το Ξενία Καλαμπάκας.