Μία εποικοδομητική συνάντηση και συζήτηση είχαν ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης με τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο πρώτος.
Ο περιφερειάρχης Αττικής συνάντησε τον υπουργό και στο επίκεντρο βρέθηκε η πανδημία του Covid19 καθώς και η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας που “αποτελεί το Α και το Ω της πρόληψης και της προστασίας της ζωής των συμπολιτών μας”, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο ίδιος.
Ο Γιώργος Πατούλης συνέχισε λέγοντας: “Oι πολιτικές υγείας που οδηγούν την κοινωνία στον εμβολιασμό κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση και είναι η μόνη λύση αντιμετώπισης του κορονοϊού. Είμαι σίγουρος ότι η Ελλάδα θα τα καταφέρει άμεσα να βγει από τον κυκεώνα που έχει εμπλακεί ολόκληρος ο πλανήτης.”
Πρόσκληση 9 εκατ. ευρώ και έγκριση της Προγραμματικής Σύμβασης
Μέγαρα, 19 & 20 Οκτωβρίου 2026
Η Θεσσαλονίκη δίνει χώρο, φωνή και πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα γενιά.
Η παράταση κρίνεται απαραίτητη για την ολοκλήρωση των αναγκαίων ελέγχων και την καταγραφή των ζημιών…
Η πρόληψη και η φροντίδα της υγείας μας είναι υπόθεση όλων.