Σε διαδικασία αναζήτησης του προσώπου που θα προταθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ για υποψήφιος περιφερειάρχης στην Αττική, βρίσκεται o Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με την στήλη big mouth του powergame.gr.
Μάλιστα, όπως αναφέρει το big mouth στην Κουμουνδούρου, έριξαν την ιδέα να υπάρξει πρόσωπο – έκπληξη. Ανάμεσα τα ονόματα που ακούστηκαν ήταν και του δημάρχου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης κ. Κωνσταντέλλου, ο οποίος όμως απέρριψε στο άκουσμά της, τη σχετική ιδέα.
Από αξιόπιστη πηγή απ΄ αυτές που συνήθως δεν λένε υπερβολές, πληροφορήθηκα ότι ο πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας, βρίσκεται στην αναζήτηση προσώπου που θα προταθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ για υποψήφιος περιφερειάρχης στην Αττική. Επειδή μέχρι στιγμής όσα πρόσωπα έχουν μετρηθεί δύσκολα κερδίζουν τον περιφερειάρχη Πατούλη, κάποιοι στη Κουμουνδούρου, έριξαν την ιδέα να υπάρξει πρόσωπο – έκπληξη. Ανάμεσα τα ονόματα που ακούστηκαν ήταν και του δημάρχου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης κ. Κωνσταντέλλου, ο οποίος όμως απέρριψε στο άκουσμά της, τη σχετική ιδέα. Η εξέλιξη αυτή σε καμία περίπτωση δεν αποθαρρύνει τον Τσίπρα, που εξακολουθεί να αναζητά πρόσωπο ευρύτερης αποδοχής.
Το επίπεδο συντονισμού των εμπλεκομένων φορέων και δυνάμεων, καθώς και η επιχειρησιακή ετοιμότητα και ικανότητα,…
Την Παγκόσμια ημέρα ποδηλάτου γιορτάζουν οι δήμοι της χώρας, με εκδηλώσεις και στόχο την μετάβαση…
Η αξιολόγηση και η επιτάχυνση ολοκλήρωσης δράσεων που θα καταστήσουν τη Ρόδο ως το πρώτο…
Τις πάγιες θέσεις των της πρωτοβάθμιας Αυτοδιοίκησης στο θέμα της διαχείρισης των δασικών πυρκαγιών, για…
Ένα μαραθώνιο γυμναστικής στους χώρους του Village Shopping & More, διοργανώνει για την Τετάρτη, 10…
Λύσεις για την αντιμετώπιση της ενεργειακής φτώχειας, με την ενεργό συμμετοχή των πολιτών, προτάθηκαν και…