Φυλλορροεί τελευταία ο ΣΥΡΙΖΑ ανά την Ελλάδα, με στελέχη του να επιστρέφουν στο Κίνημα Αλλαγής δημιουργώντας έτσι σοβαρό οργανωτικό και πολιτικό πρόβλημα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Χαρακτηριστική περίπτωση αυτή του Λαρισαίου Χρήστου Μάρκου, ο οποίος συναντήθηκε με τον Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής Μανώλη Χριστοδουλάκη στα γραφεία του κόμματος. Ο Χρήστος Μάρκου, ο οποίος μέχρι πρότινος δραστηριοποιούνταν πολιτικά στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, οριστικοποίησε την επάνοδο του στο Κίνημα Αλλαγής.
Πρόκειται για στέλεχος με αξιόλογες κοινωνικές αναφορές στη Λάρισα και την περιοχή της Θεσσαλίας: Επόπτης Αγοράς στο Τμήμα Εμπορίου της Περιφέρειας Θεσσαλίας, Μέλος της Ε.Γ του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Λάρισας, Αντιπρόεδρος του ΓΣ της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδος και Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων της ΠεριφέρειαςΘεσσαλίας. Στέλεχος που ευελπιστεί με την εμπειρία του να συμβάλλει στην περαιτέρω ενίσχυση των κρίσιμων πυλώνων για το στελεχιακό δυναμικό του ΚΙΝΑΛ, στους χώρους της Αυτοδιοίκησης και του Συνδικαλισμού.
Συστηματική δουλειά μαθαίνουμε ότι γίνεται στον τομέα αυτόν από την ίδια την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, τον Γραμματέα Μανώλη Χριστοδουλάκη και άλλα στελέχη του κόμματος.
Υλοποιεί Ειδικές Επιμορφωτικές Δράσεις για την πρόληψη και αντιμετώπιση της σεξουαλικής παρενόχλησης.
Το όνομα του διεθνή, παλαίμαχου τερματοφύλακα, Αντώνη Μήνου, θα φέρει πλέον το Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας,…
Tο εθνικό πρόγραμμα «Προλαμβάνω», οι σημαντικές μεταρρυθμίσεις και τις πρωτοβουλίες του Υπουργείου Υγείας, για την…
Η ναυαγοσωστική κάλυψη έχει ήδη ξεκινήσει από την 1η Ιουνίου και θα διαρκέσει έως και…
Το δήμο Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης θα επισκεφθεί το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να ενημερωθεί…
Στην προστασία των ηλικιωμένων απέναντι στους κάθε λογής επίδοξους απατεώνες αποσκοπεί η σειρά των ενημερωτικών…