Τρ. Μαρ 19th, 2024

CEO INITIATIVE 2020: Στις 26 Νοεμβρίου το μεγάλο φόρουμ – Register NOW

Αυτή την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 11:00 – 19:00 θα πραγματοποιηθεί το CEO INITIATIVE 2020 full online.

 

Το FORTUNE CEO Initiative είναι ένα φόρουμ για εταιρικούς ηγέτες, οι οποίοι έχουν δεσμευτεί στην αντιμετώπιση σημαντικών κοινωνικών προβλημάτων στο πλαίσιο της κεντρικής επιχειρηματικής τους στρατηγικής. H πλατφόρμα του CEO Initiative θέτει τις βάσεις ώστε τα πιο ενεργά μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας στην Ελλάδα να δημιουργήσουν ένα δυναμικό δίκτυο που θα αποτελείται από μέλη με μοναδικά προνόμια, με δυνατότητα networking σε υψηλό επίπεδο και συμμετοχή σε exclusive εκδηλώσεις by invitation only.

 

Τo Forum συνδέεται με τις πρωτοβουλίες εκείνες που αναλαμβάνουν οι επικεφαλής των επιχειρήσεων με κύρια επιδίωξη να συνδυάσουν αρμονικά το επιχειρηματικό κέρδος με την κοινωνική ανταποδοτικότητα και φέτος, έρχεται σε μια στιγμή που ο πλανήτης αντιμετωπίζει μια άνευ προηγουμένου υγειονομική και οικονομική κρίση.

 

Όλοι όσοι συμμετέχουμε στο CEO Initiative, επιχειρηματικοί ηγέτες, κοινωφελή ιδρύματα, εκπρόσωποι της πολιτείας, θεσμικοί φορείς, δημοσιογράφοι, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, γνωρίζουμε ότι δεν ζούμε απλώς την ιστορία αλλά την γράφουμε.

 

Την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου, ενώνουμε τις δυνάμεις μας «όλοι μαζί», και μετατρέπουμε την κρίση σε ευκαιρία. Για έναν καλύτερο και πιο δίκαιο κόσμο. Με ενότητα, αλληλεγγύη, δικαιοσύνη, δημοκρατία. Γατί ξέρουμε ότι πρέπει να αλλάξουν όλα για να υπάρχουμε. Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα. Και αυτό το στοίχημα μπορούμε όλοι μαζί να το κερδίσουμε.

 

Tο μεγαλύτερο εταιρικό φόρουμ της χρονιάς συγκεντρώνει τους κορυφαίους επιχειρηματικούς ηγέτες της χώρας, οι οποίοι ενώνουν τις δυνάμεις τους για να μετατρέψουν την κρίση σε ευκαιρία. Εκφράζουν τις δικές τους δεσμεύσεις για να στηρίξουν έναν νέο εταιρικό σκοπό με ισχυρό κοινωνικό αποτύπωμα, για ένα ασφαλέστερο και καλύτερο αύριο.

 

Περισσότεροι από 40 ομιλητές από εταιρείες, θεσμικούς φορείς, οργανισμούς και πολιτεία αποκαλύπτουν τις πρωτοβουλίες και τις δεσμεύσεις τους για ένα βιώσιμο και πιο δίκαιο κόσμο.

 

Ανάμεσα σε άλλους θα δώσουν το «παρών» ομιλητές όπως ο Αlan Murray, CEO Fortune USA, ο Αndrew Liveris, Former Chairman and CEO Dow Chemical Company, o Μichael Vounatsos, CEO BIOGEN, η Μαρία Δ. Ευθυμίου, Ιστορικός, Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, η Αφροδίτη Παναγιωτάκου, Διευθύντρια Πολιτισμού του Ιδρύματος Ωνάση, ο Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, Πρόεδρος ΣΕΒ, ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος, CEO Chipita, o Oδυσσέας Αθανασίου, CEO της Lamda Development, η Κλιματική Δημοσιογράφος, Εξερευνήτρια, Σκηνοθέτης Bernice Notenboom, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης κ.α. Δείτε ολόκληρη την agenda του event εδώ: https://bit.ly/3feuyKA

 

Παρακολουθήστε το CEO INITIATIVE 2020 by FortuneGreece και Tsomokos, full online, κάνοντας εγγραφή εδώ: https://bit.ly/3pWuK6q

 

Tags: #CEOInitiative2020