Σταθέρα μεγάλο προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου διατηρεί η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση που είδε το φως της δημοσιότητας.
Η δημοσκόπηση διεξήχθη για λογαριασμό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha η οποία προβλήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης και την πραγματοποίησε η εταιρεία Marc.
Την εμπιστοσύνη των πολιτών στους χειρισμούς της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας καταδεικνύει η δημοσκόπηση.
Αυτή η εμπιστοσύνη αποτυπώνεται στα ποσοστά που λαμβάνει η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου, καθώς το κυβερνών κόμμα προηγείται και σε αυτή τη δημοσκόπηση με διψήφιο ποσοστό έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με το γκάλοπ η ΝΔ λαμβάνει 39,2%, έναντι 19,5% της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τη διαφορά, δηλαδή, να φτάνει τις 19,7 μονάδες. Ακολουθεί με 6,5% το ΚΙΝΑΛ, 5,3% το ΚΚΕ, 3,3 % η Ελληνική Λύση, ενώ στο 2,5% περιορίζεται το ΜΕΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη.
Μεγάλη είναι η διαρροή ψήφων από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος «χάνει» ψήφους από τέσσερα κόμματα.
Μία εγκαταλελειμμένη αλάνα σε ένα σύγχρονο στολίδι για την πόλη, μετέτρεψε ο δήμος Γλυφάδας έναν…
Σημαντικό ορόσημο στην εφαρμογή των προγραμμάτων πολιτικής συνοχής για την περίοδο 2021-2027 αποτελεί η ενδιάμεση…
Από σήμερα ξεκίνησε τα δρομολόγιά της η νέα λεωφορειακή γραμμή του ΟΑΣΑ 510 «Ζηρίνειο –…
Εφαρμογή και στην υγεία και συγκεκριμένα στη διανομή φαρμακευτικού υλικού έχει πλέον η σύγχρονη τεχνολογία,…
Από παιδιά με τα ποδήλατά τους γέμισε η πλατεία Κοραή στο κέντρο του Πειραιά, που…
Την εκδήλωση του 4amea – Πανελλαδικού Υποστηρικτικού και Κοινωνικού Δικτύου AμεΑ, η οποία πραγματοποιήθηκε στην…