Κυ. Ιούλ 21st, 2024

Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Καστελόριζου στα Παραπολιτικά 90,1: Δεν φοβηθήκαμε από το επεισόδιο με το drone – Είμαστε «φύλακες»

Με αφορμή τη βεβήλωση της ελληνικής σημαίας και το επεισόδιο με το drone πάνω από το Καστελόριζο, τοποθετήθηκε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Κεντρικό Μαγκαζινο» με την δημοσιογράφο Ανδριάνα Ζαρακέλη, η αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου της Μεγίστης, Ειρήνη Χούλη.

Μεταξύ άλλων, η κ. Χούλη δήλωσε ότι «η ελληνική σημαία αποκαταστήθηκε άμεσα», ενώ είπε πως «ήταν μια πράξη από κάποιους, που δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποιο στοιχείο στα χέρια μας».

«Προσπάθησαν να δώσουν κάποιο μήνυμα, αυτό δεν μας πτοεί βέβαια ούτε είναι κάτι το οποίο θα μας φοβίσει σε κάτι. Παραμένουμε όλοι στον τόπο μας, οι Αρχές έχουν πάρει τη θέση που πρέπει, έχουν αναλάβει την ευθύνη για να αποκατασταθεί όλο αυτό. Όλα καλά στο νησί, ήρεμα», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.

«Δεν μας θορυβεί. Είμαστε ‘’φύλακες’’, είμαστε πατριώτες, δεν μας θορυβεί κάτι σε όλο αυτό. Κρατάμε σταθερά την πατρίδα μας, τα ιδανικά μας όλα και οι Αρχές κάνουν φυσικά τη δουλειά τους», επισήμανε η κ. Χούλη.