Πα. Μαρ 29th, 2024

Οι «Ημέρες Θάλασσας» για 6η χρονιά στον Πειραιά – Παρουσίαση του προγράμματος

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του προγράμματος της διοργάνωσης του δήμου Πειραιά «Ημέρες Θάλασσας 2020», που θα πραγματοποιηθούν από τις 17 έως τις 20 Σεπτεμβρίου.

Η συνέντευξη Τύπου διεξήχθη στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, παρουσία του δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, της αντιδημάρχου Επικοινωνίας – Προβολής, Μέσων Ενημέρωσης και Αξιοποίησης Ευρωπαϊκών και Εθνικών Πόρων Ανδριάνας Ζαρακέλη και του προέδρου του Ο.Π.Α.Ν, Ιωσήφ Βουράκη. Στην εκδήλωση για την παρουσίαση των εκδηλώσεων έδωσε το «παρών» η αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου.

Οι «Ημέρες Θάλασσας», είναι ένας θεσμός που γιορτάζεται στον Πειραιά για 6η συνεχόμενη χρονιά και διοργανώνεται από τον δήμο Πειραιά σε συνεργασία με δεκάδες φορείς και συλλόγους της πόλης.

η

Το φετινό πρόγραμμα των «Ημερών Θάλασσας», το οποίο είναι πλήρως εναρμονισμένο με τις νέες συνθήκες που επιβάλλει η υγειονομική κρίση και τις οδηγίες των ειδικών, περιλαμβάνει εκδηλώσεις με επίκεντρο το μεγάλο λιμάνι, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και την ψυχαγωγία, αλλά και μια σειρά από αθλητικά δρώμενα και δράσεις.

Στην παρουσίαση του προγράμματος παρευρέθηκε επίσης  ο Ολυμπιονίκης της κολύμβησης Σπύρος Γιαννιώτης, ο οποίος είναι πρεσβευτής  της εκδήλωσης «Κολυμπάμε για τη ζωή», μιας σκυταλοδρομία κολύμβησης με σκοπό την υποστήριξη του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ, που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ημέρες Θάλασσας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος πραγματοποιήθηκε τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ενώ με μέριμνα του δήμου Πειραιά διανεμήθηκαν στο κοινό μάσκες και αντισηπτικά.