Με απόφαση του δημάρχου Νέας Σμύρνης Σταύρου Τζουλάκη, ο νεαρός και δραστήριος Δημοτικός Σύμβουλος Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης ανέλαβε καθήκοντα αντιδημάρχου στον κρίσιμο τομέα της Επιχειρηματικότητας & Δημοτικής Περιουσίας.
Σε μια περιοχή όπου η εμπορική αξία και οι επιχειρήσεις έχουν «ανέβει» τα τελευταία χρόνια χρειαζόταν μια φρέσκια ματιά, όπως σχολιάζουν όσοι γνωρίζουν καλά τη Νέα Σμύρνη. Ο νεαρός αντιδήμαρχος ήδη έχει επαφή με συνεργατικά σχήματα καινοτομίας που μπορούν να συμβάλουν στην άνθηση νεοφυούς επιχειρηματικότητας στην περιοχή. Ο ίδιος φαίνεται να είναι καλός γνωστής των θεμάτων που αναλαμβάνει με διάθεση να περάσει και σε σχετικές άμεσες ενέργειες, πράγμα που εκτιμήθηκε και από τον δήμαρχο της Νέας Σμύρνης.
Με πλούσιο βιογραφικό ο νέος αντιδήμαρχος
Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής με μεταπτυχιακό τίτλο MSc Sport Management από το Loughborough University. Απόφοιτος του ΚEK του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος του τίτλου Diploma in Negotiations και υποψήφιος Διδάκτωρ του ΕΚΠΑ στον τομέα του Αθλητικού Δικαίου. Από το 2005 ασχολείται επαγγελματικά με τον τουρισμό και από το 2007 με τον αθλητισμό. Μέλος του ΑΟΝΣ & ΜΙΛΩΝ και της Διεθνούς Ένωσης Αθλητικού Δικαίου.
"Η αναβάθμιση του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας σήμερα κρίνεται περισσότερο αναγκαία από ποτέ".
Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Πως αντιμετωπίζει ο Δήμος Φιλοθέης Ψυχικού το θέμα αυτό.
"Το όχι του Δήμου Δελφών στο Νομοσχέδιο για τη διαχείριση των υδάτων είναι ξεκάθαρο και…
Ενισχύεται η προσβασιμότητα σε τρεις παραλίες του Δήμου Λήμνου (Νέα Μάδυτος Μύρινας, Πλατύ, Ζεματάς Παναγιάς).
Ενισχύεται η συνεργασία του Δήμου με επιστημονικούς και κοινωνικούς φορείς, ώστε η πρόληψη και η…