Πα. Δεκ 8th, 2023

Συναγερμός στον δήμο Χανίων – Υπάλληλος θετικός στον κοροναϊό

Συναγερμός σήμανε στον δήμο Χανίων, μετά την επιβεβαίωση περιστατικού κοροναϊού σε υπάλληλο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΔΕΥΑΧ, ο εργαζόμενος του δήμου είχε έρθει σε επαφή και με άτομα από το εξωτερικό, ενώ ακολουθώντας όλες τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. παραμένει σε κατ οίκον περιορισμό, και παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία της ιχνηλάτησης των επαφών του.

Όπως τονίζει η ΔΕΥΑΧ όλοι οι εργαζόμενοι της Επιχείρησης θα υποβληθούν σε διαγνωστικούς ελέγχους από την Κινητή Μονάδα Υγείας του ΕΟΔΥ, ενώ την Τετάρτη η Επιχείρηση θα προβεί σε απολύμανση τόσο του χώρου της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Χανίων όσο και στους υπόλοιπους χώρους όλων των εγκαταστάσεων που διαθέτει.

Έκτακτο μήνυμα του 112 σε όσους βρίσκονται στα Χανιά

Μήνυμα και ειδοποίηση έκτακτης ανάγκης έλαβαν από το 112 οι πολίτες των Χανίων το μεσημέρι της Τρίτης  στα κινητά τους, με αφορμή τον ολοένα και αυξανόμενο αριθμό νέων κρουσμάτων στην πόλη.

Το μήνυμα προειδοποιεί τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής ότι υπάρχει αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο και τους καλεί να φορούν τη μάσκα, να μείνουν σε επιφυλακή, ασφαλείς και υγιείς.

Σημειώνεται ότι στα Χανιά έχουν επιβληθεί από χθες έκτακτα περιοριστικά μέτρα λόγω της ραγδαίας αύξησης του αριθμού των κρουσμάτων.

Δείτε το μήνυμα που έφτασε στα κινητά των πολιτών: