Πα. Απρ 19th, 2024

Τον υπουργό Τουρισμού υποδέχθηκε ο Κουκάς στη Μύκονο για τα «εγκαίνια» της τουριστικής περιόδου

Επίσημη επίσκεψη στη Μύκονο πραγματοποιεί ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης που βρέθηκε καταρχήν στο αεροδρόμιο του νησιού και κατόπιν στο Δημαρχείο Μυκόνου που είχε συνάντηση με τοπικούς φορείς και βουλευτές των Κυκλάδων.

«Είχα υποσχεθεί ότι την πρώτη μέρα που θα ανοίξει ο τουρισμός θα είμαι στη Μύκονο και ήρθα» είπε ο υπουργός κατά την άφιξή του στο νησί της Μυκόνου.

Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς στη συνάντηση με τον υπουργό και τους φορείς του νησιού αναφέρθηκε στα προβλήματα που ταλανίζουν τη Μύκονο, ζητώντας της υποστήριξη και αρωγή στα προβλήματα του νησιού.

«Πολλές φορές στη Μύκονο αισθανόμαστε ότι κάποιοι δεν νιώθουν βολικά με το νησί. Εμείς σε όλα βάζουμε πλάτη, βάλτε και εσείς και αναγνωρίστε την αξία μας. Όσο περισσότερο μας βοηθάτε τόσο θα βοηθάμε και εμείς την Ελλάδα. Έχουμε ένα προβληματισμό για την εξέλιξη του νησιού μας. Είμαστε υπέρ των επενδύσεων αλλά θελουμε έλεγχο στο μέγεθος των καταλυμάτων και στο βεληνεκές που αυτά δημιουργούνται», τόνισε ο δήμαρχος.

Παρών στο δημαρχείο ήταν οι βουλευτές Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Φίλιππος Φόρτωμας και Κατερίνα Μονογυιού, καθώς και φορείς του Τουρισμού της Μυκόνου.

Ο υπουργός συνομίλησε με του επαγγελματίες της Μυκόνου για την κατάσταση που επικρατεί στο νησί καθώς και για τα μέτρα της κυβέρνησης σχετικά με την πανδημία.

Ο κ. Θεοχάρης επεσήμανε: «Πρέπει να είστε αυστηροί με τα μέτρα. Είστε οι πρεσβευτές της χώρας και στο πλαίσιο αυτό πρέπει να υπάρχει συνεργασία.»