Πα. Μαρ 29th, 2024

Σάλος από τους διαλόγους ντροπής Καμμένου – Παπαγγελόπουλου μπροστά στον Τσίπρα για τα στελέχη των Παραπολιτικών

«Σεισμική δόνηση» στο πολιτικό σκηνικό αναμένεται να προκαλέσουν οι νέες αποκαλύψεις της εφημερίδας «Παραπολιτικά».

Τα Παραπολιτικά φέρνουν στο φως μια συνομιλία που σοκάρει ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και στον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, μπροστά στον Αλέξη Τσίπρα για τα στελέχη των Παραπολιτικών.

Ειδικότερα, στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στον διάλογο που είχε ο κ. Παπαγγελόπουλος με τον διευθυντή των «Παραπολιτικών» Παναγιώτη Τζένο μετά την ομιλία που είχε πραγματοποίησει ο αναπληρωτής υπουργός στη Βουλή για την υπόθεση της Novartis.

Σύμφωνα με αυτή, κυριαρχούσε η επιθυμία του υπουργού Άμυνας να υπάρξει παρέμβαση Παπαγγελόπουλου προκειμένου να εξοντωθεί η εφημερίδα. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο κ. Παπαγγελόπουλος και στον κ. Τζένο, ο Πάνος Καμμένος, αφού κατηγόρησε ότι «καλύπτει τον Κουρτάκη» , φέρεται να ζήτησε –να επικοινωνήσει με τον τότε προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών κ. Ηλ. Ζαγοραίο και να του ζητήσει να μας γ…. για να του αποδείξει ότι όντως λειτουργεί υπέρ ημών.

Το γεγονός ότι ο κ. Παπαγγελόπουλος αποκαλύπτει ότι η σχετική συζήτηση έγινε παρόντος του κ. Αλέξη Τσίπρα και δη στο πρωθυπουργικό γραφείο στη Βουλή εκ των πραγμάτων δημιουργεί ένα επιπλέον ζήτημα στα όσα έχει να διαχειριστεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει, επίσης, νέα στοιχεία από τις νόμιμες επισυνδέσεις της ΕΥΠ για το δαιδαλώδες «κύκλωμα διαφθοράς» στην ΕΛ.ΑΣ στις οποίες περιλαμβάνεται μια ολόκληρη ενότητα με απομαγνητοφωνήσεις του Γεωργίου Γκρίζη, πρώην επικεφαλής του τμήματος δίωξης Εκβιαστών, το όνομα του οποίου εμφανίζεται στο πληροφοριακό υλικό, αλλά και σε φωτογραφίες από βιντεοσκοπήσεις της ΕΥΠ.

Ο Παπαγγελόπουλος επιβεβαίωσε το δημοσίευμα των Παραπολιτικών 

Μιλώντας σήμερα στο Mega, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης παραδέχτηκε εμμέσως πλην σαφώς ότι υπήρξε συνάντηση μεταξύ του ίδιου και του διευθυντή των Παραπολιτικών Παναγιώτη Τζένου. Μάλιστα, στην ερώτηση αν είναι ψευδείς οι πληροφορίες που μετέδωσε η εφημερίδα, ο κ. Παπαγγελόπουλος επέλεξε να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα, λέγοντας ότι δεν θα μπει σε διάλογο, ενώ στην ερώτηση αν θα αντιδράσει νομικά απέναντι στο δημοσίευμα, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης δεν απάντησε θετικά.

Επίσης, θα είχε αξία να διαψεύσει ή ακόμη και να επιβεβαιώσει το περιεχόμενο της σχετικής συζήτησης τόσο ο κ. Καμμένος όσο και ο κ. Τσίπρας, γιατί τα όσα ανέφερε ο κ. Παπαγγελόπουλος στον κ. Τζένο σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αμφισβητηθούν.

Ολομέτωπη επίθεση ΝΔ: Επιβεβαιώνεται το παρακράτος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει η ΝΔ με αφορμή το σημερινό δημοσίευμα των Παραπολιτικών που αποκαλύπτει τους διαλόγους της ντροπής ανάμεσα στον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και τον Πάνο Καμμένο, παρουσία του Αλέξη Τσίπρα, όπου ο τότε υπουργός Άμυνας ζήτησε από τον κ. Παπαγγελόπουλο να παρέμβει στον προϊστάμενο της Εισαγγελέας Αθηνών, τον κ. Ζαγοραίο, για να «χτυπήσει» τον εκδότη της εφημερίδας, τον κ. Κουρτάκη.

Το κυβερνών κόμμα κάνει λόγο για κραυγαλέα επιβεβαίωση της λειτουργίας του παρακράτους των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, επισημαίνοντας ότι τα όσα έρχονται στο φως, δείχνουν σε όλους το ύφος και το ήθος της εξουσίας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει:

Όσα αποκαλύπτονται σήμερα από τα “Παραπολιτικά”, αποτελούν άλλη μια κραυγαλέα επιβεβαίωση της λειτουργίας του παρακράτους των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Δύο υπουργοί, συζητούν μπροστά στον πρωθυπουργό να δοθούν εντολές σε δικαστικούς, τους οποίους αντιμετωπίζουν ως εκτελεστικά τους όργανα, προκειμένου να προβούν σε διώξεις κατά δημοσιογράφων. Στα σκοτεινά σχέδια εμπλέκουν και αξιωματικούς της ΕΛΑΣ. Το ύφος των συνομιλιών ακριβώς ίδιο με εκείνο του Ν. Παππά.

Τον γύρο των ΜΜΕ κάνουν οι νέες αποκαλύψεις των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Τα μέσα ενημέρωσης σε όλη τη χώρα αναδημοσιεύουν τις αποκαλύψεις των Παραπολιτικών ύστερα και από τον σάλο που προκλήθηκε.



Πηγή: parapolitika.gr