slider

H «Συμμαχία Αλληλεγγύης» ΚΕΔΕ και My Market επεκτείνεται: Προσφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στον δήμο Καρδίτσας

Μια ακόμη δράση αλληλεγγύης από την αλυσίδα My Market, σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δήμο Καρδίτσας, όπου παραδόθηκαν περίπου 15.000 τεμάχια τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, για την κάλυψη των αναγκών του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου .

Παρουσία του Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, Δημήτρη Παπαστεργίου και του Δημάρχου Καρδίτσας, Βασίλη Τσιάκου, η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας κα Δ. Δασκαλάκη παρέδωσε τα προϊόντα, τα οποία ήταν απαραίτητα για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι».

Τα My Market, μέσω της ΚΕΔΕ έχουν διανείμει μέχρι σήμερα σε Δήμους της Ελλάδας προϊόντα αξίας άνω των 130.000 ευρώ, με ισχυρή τη δέσμευση της εταιρείας ότι το πρόγραμμα θα συνεχιστεί, όπου υπάρχουν ακόμη ανάγκες.

Ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου δήλωσε: Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας συνεχίζει να στηρίζει τις κοινωνικές δομές των Δήμων, για να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες των ευπαθών ομάδων πληθυσμού και μετά την περίοδο του κορωνοϊού. Η συνεργασία ανθρωπιάς της ΚΕΔΕ με τον όμιλο εταιρειών My Market συνεχίζεται και τους ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη στήριξη που προσφέρουν στις τοπικές μας κοινωνίες.

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας, Βασίλης Τσιάκος δήλωσε:

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα My Market  και την ΚΕΔΕ για την προσφορά τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας. Ο κορωνοϊός ήταν μια δοκιμασία για όλους, όμως με τη συμβολή της Αυτοδιοίκησης και των ιδιωτών χορηγών καταφέραμε να σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων.

Η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας My Market, κυρία Δήμητρα Δασκαλάκη δήλωσε:

Τα My Market παραμένουν στο πλευρό της ΚΕΔΕ και μέσω αυτής σε κάθε Δήμο της Ελλάδας. Επιστρέφουμε στους πολίτες τη στήριξη που μας δίνουν. Η πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ για στήριξη των Κοινωνικών Παντοπωλείων είναι για τα My Market μια πρόσκληση καθήκοντος που με χαρά αποδεχόμαστε.

Τελευταία άρθρα

Πρώτος στην Ελλάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού στη χρηστή διακυβέρνηση και τη διαφάνεια

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού κατακτά την 1η θέση πανελλαδικά…

6 ώρες ago

Απάντηση του Δήμου Χαλανδρίου στην καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων για τις συμβασιούχους νηπιαγωγούς

"Η απόφαση αυτή είναι των αρμόδιων υπουργείων και ΟΧΙ του Δήμου Χαλανδρίου" υποστηρίζει ο Δήμαρχος.

9 ώρες ago

Ξεκινά η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Λίμνης Ευβοίας

Φυσικό αντικείμενο του έργου είναι η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου από το Προσκοπείο έως το…

9 ώρες ago

Εξηγήσεις της Δημάρχου Πεντέλης για το εξώδικο στην ANUBIS

To εξώδικο αποτελεί αναγκαία ενέργεια συμμόρφωσης με τους ρητούς και δεσμευτικούς όρους της νέας σύμβασης…

9 ώρες ago

Επτά δήμοι της Ηπείρου στο Πρόγραμμα Δημογραφικής Ανάπτυξης

Σημαντική εξέλιξη για την Ήπειρο και ιδιαίτερα για τον νομό Ιωαννίνων.

10 ώρες ago