Πα. Απρ 19th, 2024

Συναντήσεις Χαρδαλιά με Τζιτζικώστα και Ζέρβα στη Θεσσαλονίκη

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά θα έχει την Τρίτη ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του Περιφερειάρχη στο κεντρικό κτίριο της Β. Όλγας 198, στη Θεσσαλονίκη, στις 10.30’ το πρωί.

Νωρίτερα ο υφυπουργός συνάντησε τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, ενώ έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον Υφυπουργό Εσωτερικών, Μακεδονίας και Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου στις 13:30.

Αντικείμενο των συναντήσεων αυτών θα είναι τα ζητήματα που αφορούν στη νέα φάση της διαχείρισης των μέτρων άρσης των περιορισμών λόγω Covid-19 εν όψει ανοίγματος της τουριστικής περιόδου, καθώς και για θέματα Πολιτικής Προστασίας, ιδίως σε σχέση με την αντιπυρική περίοδο.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, θα επισκεφθεί, τέλος, την αεροπορική βάση ΣΕΔΕΣ, όπου προγραμματίζεται να μετεγκατασταθεί η 2η ΕΜΑΚ του Πυροσβεστικού Σώματος.

Χθες ο υφυπουργός, είχε συνάντηση με στελέχη της Fraport και ανώτατους αξιωματικούς του Πυροσβεστικού Σώματος, της ΕΛ.ΑΣ. και των Ενόπλων Δυνάμεων, για τον καλύτερο συντονισμό των εμπλεκόμενων υπηρεσιών που θα κληθούν από 15 Ιουνίου να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση στην κανονικότητα για τις υπηρεσίες του αεροδρομίου «Μακεδονία», καθώς και η απρόσκοπτη διεξαγωγή όλων των προβλεπόμενων ελέγχων για Covid-19 στους επιβάτες.