ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήμος Καλλιθέας: Δωρεά τριών περιπολικών στην Ελληνική Αστυνομία

Ο Δήμος Καλλιθέας, όπως είχε προαναγγείλει, προχώρησε σήμερα στην παραχώρηση τριών αυτοκινήτων προς την Ελληνική Αστυνομία. Στην τελετή παράδοσης των περιπολικών, εκτός από τον Δήμαρχο Δημήτρη Κάρναβο παρέστη και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Τα αυτοκίνητα αυτά θα χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση της δημόσιας τάξης στην Καλλιθέα και συγκεκριμένα προορίζονται, ένα για το Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής, ένα για το Αστυνομικό Τμήμα και ένα για την Τροχαία Καλλιθέας.

Ο κ. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, τόνισε μεταξύ άλλων: «Εγώ ως δημότης, ως κάτοικος της πόλης αισθάνομαι πόσο η προσπάθεια της δημοτικής αρχής βελτιώνει τη ζωή μας, τη ζωή των παιδιών μας, με τους αθλητικούς χώρους, το πράσινο. Ελπίζω με τις παρεμβάσεις που θα γίνουν στο παραλιακό μέτωπο που αλλάξει την όψη της περιοχής, πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε πρόσβαση σε ένα μεγάλο που θα προσφέρει πολλαπλές δράσεις.

Αλλά για να υπάρχουν αυτά θα πρέπει να υπάρχει ασφάλεια και εμπέδωση αυτή του αισθήματος ασφάλειας στου πολίτες. Είμαστε εδώ με σχέδιο, με συνεργασία με καθημερινή παρουσία και προχωρούμε στην εξιχνίαση εγκληματικών ομάδων που δρουν στην περιοχή».

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος τόνισε: «Σήμερα συμβάλλουμε έμπρακτα στην ενίσχυση της Δημόσιας Ασφαλείας στην πόλη μας την Καλλιθέα. Δωρίζουμε στην Ελληνική Αστυνομία τρία σύγχρονα περιπολικά και δίνουμε έτσι πρόσθετα εργαλεία στους αστυνομικούς για καλύτερη φύλαξη στην πόλη μας.

Η ασφάλεια αποτελεί υψηλή προτεραιότητα για τους κατοίκους μας και προφανώς είναι προτεραιότητα και για τη διοίκηση του Δήμου.

Είμαστε συνέχεια δίπλα στην ΕΛΑΣ, στηρίζουμε κάθε τοπική πρωτοβουλία και η παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοΐδη σήμερα δείχνει και την ευαισθησία σε ανώτατο επίπεδο».

Στην σύντομη αυτή τελετή, παρευρέθηκαν, εκτός των ανωτέρω, ο Διευθυντής Αθηνών της ΕΛΑΣ Ταξίαρχος Ιωάννης Σκούρας, οι διοικητές των τμημάτων Αστυνομίας, Ασφάλειας και Τροχαίας Καλλιθέας, οι Αντιδήμαρχοι του δήμου Καλλιθέας κκ Σκανδαλάκης, Ευσταθίου, Μπαρμπάκος, Παπαθανάσης και Πάσχου, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Νικολακόπουλος και άλλα μέλη της διοίκησης του Δήμου Καλλιθέας.

Τελευταία άρθρα

Δήμος Βιάννου: Καλύπτει από το 2027 τα ενοίκια εκπαιδευτικών που επιλέγουν να μείνουν στην περιοχή

Σε μία ουσιαστική παρέμβαση για την αντιμετώπιση του προβλήματος στέγασης εκπαιδευτικών και άλλων δημοσίων υπαλλήλων…

9 ώρες ago

Παρέμβαση Κολιάδη για την παραλία Τσαμπίκα μετά τις καταγγελίες για εργασίες

Άμεση παρέμβαση για την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί στην παραλία Τσαμπίκα πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ρόδου…

10 ώρες ago

Δυτική Μακεδονία: Νέα τουριστική ταυτότητα με ψηφιακή πύλη, AI και στόχο τον τουρισμό τεσσάρων εποχών

Σε μια νέα φάση οργανωμένης τουριστικής προβολής επιχειρεί να περάσει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, παρουσιάζοντας…

10 ώρες ago

Καλαμάτα: Εγκαινιάστηκε η αναβαθμισμένη κεντρική παιδική χαρά στο αναψυκτήριο

Στην παράδοση μιας ακόμη αναβαθμισμένης υποδομής για παιδιά και οικογένειες προχώρησε ο Δήμος Καλαμάτας, με…

10 ώρες ago

Αγία Παρασκευή: Πλήθος κόσμου στη δεύτερη μέρα της «Πόλης Πολιτισμού 2026» – Αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Με μεγάλη συμμετοχή πολιτών συνεχίστηκαν για δεύτερη ημέρα οι εκδηλώσεις της «Πόλης Πολιτισμού 2026» στην…

10 ώρες ago

Καιρός: Αφρικανική σκόνη, θερμοκρασίες έως 37 βαθμούς και «Red Code» για πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς

Ιδιαίτερα επιβαρυμένες καιρικές συνθήκες διαμορφώνονται σήμερα, Κυριακή 30 Αυγούστου 2026, σε αρκετές περιοχές της χώρας,…

11 ώρες ago