Πα. Απρ 19th, 2024

Έκκληση δημάρχου Τήνου στους ετεροδημότες: Η μετάβαση στο νησί είναι επικίνδυνη

Ύστατη παράκληση προς τους ετεροδημότες Τήνου απηύθυνε ο δήμαρχος του νησιού, λίγο πριν την έναρξη της Μεγάλης Εβδομάδας.

Ο δήμαρχος Τήνου Γιάννης Σιώτος, με ανάρτησή του παραινεί τους συντοπίτες του να μην μεταβούν στην Τήνο εν όψει του Πάσχα, καθώς υπάρχει κίνδυνος διάδοσης του κοροναϊού.

Ο δήμαρχος απευθυνόμενος σε όσους σκέφτονται να ταξιδέψουν στο νησί, ζητεί να αποφύγουν τις μετακινήσεις, ενώ παράλληλα ζητεί από όσους έχουν ήδη μεταβεί στην Τήνο να αναλογιστούν τη σημασία της πρόληψης και της τήρησης των περιοριστικών μέτρων.

Επιπλέον ο δήμαρχος επισημαίνει τον αγώνα που έχει δώσει η τοπική κοινωνία της Τήνου, προκειμένου να θωρακιστεί το νησί από την πανδημία, δεδομένου μάλιστα ότι δεν υπάρχει δυνατότητα νοσηλείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Έκκληση στους ετεροδημότες μας: Αγαπητοί μου συντοπίτες,

Εδώ και εβδομάδες προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις να θωρακίσουμε το νησί μας από τη διασπορά του κορωνοϊού, δεδομένου ότι δεν υπάρχει δυνατότητα νοσηλείας στον τόπο μας.

Έτσι, η μετάβαση πολλών από εσάς (όπως αντιλήφθηκα σήμερα) στον αγαπημένο μας τόπο αυξάνει την πιθανότητα μετάδοσης του κορωνοϊού.

Με απόλυτο σεβασμό στην αγάπη σας στο νησί και στην προσφορά σας σε αυτό θέλω να παρακαλέσω όσους σκέφτονται να έρθουν στο νησί να το αποφύγουν και σε όσους έχουν ήδη έρθει να αναλογιστούν τη σημασία της πρόληψης και της τήρησης των περιοριστικών μέτρων και μάλιστα στον απόλυτο βαθμό.