ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κοροναϊός: Τηλεδιάσκεψη Θεοδωρικάκου με περιφερειάρχες και δημάρχους

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποιεί το πρωί της Δευτέρας ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος  με τους περιφερειάρχες και το προεδρείο της ΚΕΔΕ όπου θα συζητηθεί η εφαρμογή των περιοριστικών όρων κίνησης και τα άμεσα προβλήματα και ελλείψεις που έχουν Περιφέρειες και Δήμοι στην προσπάθεια αποτροπής εξάπλωσης του κοροναϊου.

Ο υπουργός Εσωτερικών βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τους παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και με επιστολή που απέστειλε  στον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας Δημήτρη Παπαστεργίου του ζήτησε να προχωρήσει σε άμεση καταγραφή των αναγκών των δήμων, σε μάσκες και γάντια, ώστε να διασφαλιστεί και η προστασία των εργαζομένων από τον ιό.

Άμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου της ΚΕΔΕ ζητώντας από όλους τους δημάρχους να τον ενημερώσουν για τις ανάγκες που έχουν ώστε να γίνει η σχετική προμήθεια των αντίστοιχων υλικών για την απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών τους.

Τελευταία άρθρα

Μεγάλη συμμετοχή στην «Ημέρα Ποδηλάτου» του Πειραιά

Από παιδιά με τα ποδήλατά τους γέμισε η πλατεία Κοραή στο κέντρο του Πειραιά, που…

55 λεπτά ago

Συμπαραστάτης στο έργο του 4amea η Νίκαια

Την εκδήλωση του 4amea – Πανελλαδικού Υποστηρικτικού και Κοινωνικού Δικτύου AμεΑ, η οποία πραγματοποιήθηκε στην…

1 ώρα ago

Μελέτη για την αντιπλημμυρική προστασία της Δυτικής Αχαΐας

Η αντιπλημμυρική προστασία των περιοχών της Αχαΐας και η διευθέτηση των ρεμάτων σε όλη την…

4 ώρες ago

Εκδήλωση για τον εθελοντισμό στο Αιγάλεω

Αφιερωμένη στη βράβευση των εθελοντών και χορηγών των δράσεων Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ήταν η εκδήλωση που…

4 ώρες ago

Βολές Β. Σίμου στο ΥΠΕΝ για τη διαχείριση των απορριμμάτων

Στις επιπτώσεις από τη λειτουργία της χωματερής και τη διαχείριση των απορριμμάτων, με γνώμονα την…

4 ώρες ago

Μέτρα για την αντιπυρική περίοδο στο Ίλιον

Την υποχρέωση των πολιτών να καθαρίσουν οικόπεδα και ακάλυπτους χώρους που τους ανήκουν μέχρι και…

5 ώρες ago