Πε. Μαρ 28th, 2024

Ο Ολυμπιακός στηρίζει τους φύλακες του Έβρου με τρόφιμα και αναλώσιμα

Στο πλευρό των στελεχών της αστυνομίας και του ελληνικού στρατού βρίσκεται ο Ολυμπιακός μετά από προσωπική εντολή του προέδρου της ΠΑΕ, Ευάγγελου Μαρινάκη.

Ομάδα εθελοντών της ερυθρόλευκης ΠΑΕ με νταλίκες γεμάτες χυμούς, νερό και τρόφιμα βρίσκεται στον δρόμο με προορισμό τον Έβρο, όπου θα διανείμει βοήθεια σε όλους όσους προστατεύουν τα σύνορα μας.

Πιο συγκεκριμένα, 75 τόνοι βοήθειας προς τις γυναίκες και τους άνδρες τους στρατού και των σωμάτων ασφαλείας που δίνουν μάχη στον Έβρο στέλνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συμμεριζόμενη τις κρίσιμες στιγμές για τη χώρα μας στέλνει άμεσα στα σύνορα 3 νταλίκες με νερό, φρούτα, αναψυκτικά, και αναλώσιμα για τους φύλακες των συνόρων της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Δίπλα τους θα βρεθεί και ομάδα εθελοντών της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπως συμβαίνει πάντα όταν υπάρχει ανάγκη. Η καρδιά όλων των Ελλήνων χτυπάει στον Έβρο και ο Ολυμπιακός θα είναι εκεί, δίπλα σε αυτούς που μας γεμίζουν υπερηφάνεια και θα τους παρέχουμε ότι χρειαστούν» τόνισε μεταξύ άλλων ο διοικητικός ηγέτης των Πειραιωτών Βαγγέλης Μαρινάκης με μήνυμα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Αυτή την ώρα τα πούλμαν είναι καθοδόν και σύντομα αναμένεται να φτάσουν στην συνοριογραμμή. Σε δηλώσεις του ο Νίκος Βαμβακούλας που μετέχει στην ομάδα των εθελοντών υπογράμμισε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός δίνει βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη, αφού πρόσφατα οι εθελοντές της ομάδας του Πειραιά έμειναν για μήνες στην Μάνδρα μετά τις πλημμύρες αποδεικνύοντας το κοινωνικό πρόσωπο της ΠΑΕ.