Τε. Μάι 8th, 2024

Γιώργος Τσαλίκης: Το δυνατό «χαρτί» του Παχατουρίδη στο Περιστέρι

Σε «χρυσό εργαλείο» για τον δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη φαίνεται ότι εξελίσσεται ο γνωστός τραγουδιστής και αντιδήμαρχος Πολιτισμού Γιώργος Τσαλίκης ο οποίος στο πρώτο μεγάλο «τεστ» που ήταν οι γιορτές των Χριστουγέννων «απογείωσε» στην κυριολεξία το Περιστέρι με εκδηλώσεις που ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο.

Ο ίδιος σε συνεργασία με τον δήμαρχο Περιστερίου, που αναμφισβήτητα έχει παράξει μεγάλο έργο κατά τη διάρκεια της θητείας του, με τους υπόλοιπους αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους έκανε το Περιστέρι πόλο έλξης όχι μόνο για τους πολίτες της Αττικής αλλά και εκτός αυτής. Συναυλίες με κορυφαία ονόματα τραγουδιστών έδωσαν τον παλμό και ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους τις ημέρες των εορτών πράγμα που ήδη συζητείται στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Έκοψαν επίσης τη μεγαλύτερη βασιλόπιτα και διοργανώθηκε ένα μεγάλο event όπου συμμετείχε πλήθος κόσμου.

Ο Γιώργος Τσαλίκης χαίρει της απολύτου εμπιστοσύνης του δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη και απ’ ότι μαθαίνουμε ο σχεδιασμός για το επόμενο διάστημα θα οδηγήσει το Περιστέρι ακόμη πιο «μπροστά», με τον γνωστό τραγουδιστή να βρίσκεσαι σε θέση ευθύνης και να στέκεται στο πλευρό ηλικιωμένων ανθρώπων και όχι μόνο, με δράσεις και εκδηλώσεις που θα αποτελέσουν πρότυπο και για άλλους δήμους.