Κατηγορίες: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήμος Πειραιά: Ορκίστηκαν 21 νέοι δημοτικοί υπάλληλοι

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης όρκισε σήμερα, 21 νέους μόνιμους υπαλλήλους του Δήμου Πειραιά, επιτυχόντες της προκήρυξης 3Κ/2018, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Πρόκειται για δεκαοκτώ εργάτες καθαριότητας, δύο οδηγούς και έναν ηλεκτροτεχνίτη αυτοκινήτων.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης στην τοποθέτησή του, καλωσόρισε τους νέους υπαλλήλους στον δήμο και αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο που δίνει τη δυνατότητα να συνεργαστούν οι δήμοι με ιδιώτες στους τομείς της καθαριότητας, του πρασίνου και του ηλεκτρομηχανολογικού, λέγοντας ότι εξακολουθεί να είναι υπέρ της δημόσιας καθαριότητας, όπως και στην πρώτη θητεία. Μάλιστα σημείωσε, πως τέτοιου είδους λειτουργίες πρέπει να παρέχονται από το κράτος στους πολίτες. Απευθυνόμενος στους νέους υπαλλήλους, επεσήμανε ότι η πόλη πρέπει να είναι καθαρή, ασφαλής, με περιποιημένους χώρους πρασίνου και με επαρκή φωτισμό. Στην κατεύθυνση αυτή, υπογράμμισε ότι ο δήμος θα ενισχύσει την Καθαριότητα με έμψυχο δυναμικό, με τα απαιτούμενα οχήματα και τις υλικοτεχνικές υποδομές.

Στη συνέχεια ο κ. Μώραλης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να βελτιωνόμαστε συνεχώς, προκειμένου να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις των δημοτών μας. Ο Πειραιάς είναι μια επαρκώς καθαρή πόλη, ωστόσο πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Χαίρομαι που διαπιστώνω το τελευταίο δίμηνο ότι η καθαριότητα στην πόλη είναι βελτιωμένη και στο κέντρο και στις γειτονιές. Ωστόσο, αν δεν μπορούμε να έχουμε την πόλη μας καθαρή και όσο περιποιημένη απαιτούν οι δημότες, τότε θα εξετάσουμε όλα τα ενδεχόμενα».

Ο Δήμαρχος Πειραιά επιπλέον σημείωσε, ότι πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανακύκλωση, ενώ τέλος πρόσθεσε ότι είναι σημαντικό η Δημοτική Αρχή και οι εργαζόμενοι να βάλουν τα δυνατά τους στη «μάχη» της καθημερινότητας στον Πειραιά.

Στην τελετή ορκωμοσίας παρευρέθηκε η Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Ανθρώπινου Δυναμικού και Κατάρτισης και Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Χαραλαμπία Ζηλάκου.

Share

Τελευταία άρθρα

Φάρσαλα: Στοχευμένες απολυμάνσεις σε φρεάτια

Ο Δήμος Φαρσάλων πραγματοποιεί αυτές τις μέρες απολυμάνσεις με παρεμβάσεις σε δημόσιους και κοινόχρηστους χώρους…

9 ώρες ago

Αναβάθμιση αθλητικών υποδομών σε Ερείκουσα και Οθωνούς

Δίπλα στις τοπικές κοινωνίες των Διαποντίων Νήσων και τη νεολαία η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

9 ώρες ago

Ιωάννινα: 2,2 εκ. ευρώ για την αναβάθμιση του Αθλητικού Κέντρου Καρδαμιτσίων

Η χρηματοδότηση προέρχεται από το Υπουργείο Εσωτερικών.

9 ώρες ago

Καθημερινή η λειτουργία του info point στο λιμάνι της Καλαμάτας

Θα λειτουργεί καθημερινά έως τις αρχές Σεπτεμβρίου, κατά τις ώρες 19:30 έως 22:30.

9 ώρες ago

ATTICA ROOTS FESTIVAL: Ο Omar Faruk Tekbilek στο Ζάππειο για μια μοναδική μυσταγωγική συναυλία

Ένας παγκόσμιος πρεσβευτής της ανατολίτικης και μεσογειακής μουσικής

11 ώρες ago

Δημοπρατείται το Ακτινοθεραπευτικό Κέντρο Δωδεκανήσου

Ιστορικό βήμα για το δικαίωμα των νησιωτών στη θεραπεία στον τόπο τους.

12 ώρες ago