Πα. Απρ 19th, 2024

Ο Φίλιππος Φόρτωμας αποδεικνύει ότι είναι δίπλα στο λαό των Κυκλάδων

Ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής 27/10/2019, στην Ερμούπολη Σύρου για τα εγκαίνια του πολιτικού του γραφείου.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Σύρου Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Μάρκου Δαδάου.

Πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους οι γονείς του Βουλευτή, φίλοι, Κυκλαδίτες, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης α΄και β’ βαθμού, κομματικά στελέχη της ΝΔ, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων, έδωσαν το παρών στην εκδήλωση για τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του νεοεκλεγέντα Βουλευτή.

 

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, ευχήθηκε στον κ. Φόρτωμα να ενεργεί πάντοτε για την πρόοδο της τοπικής κοινωνίας των νησιών, τονίζοντας ότι ο νομός Κυκλάδων είναι ο δυσκολότερος γεωγραφικά, ενώ η αντιμετώπιση και η υπέρβαση των προβλημάτων του, αναδεικνύει τους ανθρώπους που πραγματικά αγαπούν τα νησιά.

Από την πλευρά του, ο Βουλευτής ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Σύρου και υποσχέθηκε να εκπληρώσει το καθήκον του και την εντολή που πήρε από τους πολίτες των Κυκλάδων, διαβεβαιώνοντας ότι θα βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή, δίπλα στα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους των νησιών. Επισήμανε δε, ότι οι 100 πρώτες ημέρες διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχουν αποδείξει ήδη τη θετική αλλαγή σε κοινωνικοοικονομικό επίπεδο, με ιδιαίτερη έμφαση στη μεσαία τάξη.

Το πολιτικό γραφείο του Φίλιππου Φόρτωμα βρίσκεται επί του παραλιακού δρόμου της Ερμούπολης, στην Ακτή Εθνικής Αντιστάσεως.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο κ. Φόρτωμας, νέος βουλευτής καθώς και νέος στην ηλικία και με νέες ιδέες, τα προηγούμενα χρόνια και καθ όλη την προεκλογική περίοδο είχε διαρκή παρουσία και στα 24 κατοικημένα νησιά του νομού Κυκλάδων. Ο ίδιος κατάγεται από την Τήνο και επισκέπτεται συχνά όλα τα νησιά καταγράφοντας τις ανάγκες και τα προβλήματα του κυκλαδίτικου λαού, συνομιλώντας με τους πολίτες ακόμη και στις πλατείες.

Το νέο του γραφείο στην Ερμούπολη Σύρου, στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων θα αποτελεί πια τη “ρίζα του πολιτικού του κορμού” για την εκπροσώπηση των Κυκλαδιτών στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Αλλά και στο πολιτικό του γραφείο στην Αθήνα, ένας χώρος επίσης νέος και μεγάλος, υποδέχεται καθημερινά τους κατοίκους των νησιών, αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι όπου κι αν είναι βρίσκεται πάντα δίπλα στον καθέναν τους.

 

Ο βουλευτής Κυκλάδων, τις τελευταίες ημέρες που επισκέφθηκε τη Σύρο, μεταξύ άλλων, συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις της Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου, στις εκδηλώσεις για την εορτή του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Δημητρίου, όπως και σε άλλες εκδηλώσεις και δραστηριότητες, ενώ είχε σειρά επαφών με πολίτες και εκπροσώπους φορέων.

 

Δείτε το βίντεο από τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του Φίλιππου Φόρτωμα: