Πα. Μαρ 29th, 2024

Μπαράζ επαφών Μητσοτάκη για επενδύσεις – Ο νέος ρόλος της Deutsche Telekom

Οι εκπρόσωποι της Deutsche Telekom και του ομίλου ΟΤΕ ενημέρωσαν τον κ. Μητσοτάκη για τη δημιουργία 100 νέων θέσεων εργασίας εντός της επόμενης διετίας
Σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους κορυφαίων εταιρειών που έχουν επενδύσει ή σκοπεύουν να επενδύσουν στο χώρο των τηλεπικοινωνιών και της ενέργειας στην Ελλάδα είχε σήμερα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης υποδέχτηκε στο Μέγαρο Μαξίμου τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ομίλου Deutsche Telekom, Tim Höttges, τον επικεφαλής της Deutsche Telekom για την Ευρώπη Srini Gopalan και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ομίλου ΟΤΕ, Μιχάλη Τσαμάζ. Στο επίκεντρο της συζήτησης, η οποία πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του Υπουργού Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκου Πιερρακάκη, βρέθηκε το επενδυτικό σχέδιο του ομίλου ΟΤΕ και εξετάστηκε η δυνητική συνεισφορά της DT στα σχέδια της κυβέρνησης για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας, που αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για τον Πρωθυπουργό.

Γνωστοποιήθηκε ακόμη η πρόθεση του ομίλου να λάβει μέρος στην Σύμπραξη Δημόσιου – Ιδιωτικού Τομέα με στόχο τη διάθεση εξαιρετικά υψηλών ταχυτήτων Internet μέσω δικτύου οπτικών ινών αλλά και η πρόθεση του ομίλου να επενδύσει στην ανάπτυξη δικτύου κινητής 5ης γενιάς (5G).

Οι εκπρόσωποι της Deutsche Telekom και του ομίλου ΟΤΕ ενημέρωσαν τον κ. Μητσοτάκη για τη δημιουργία 100 νέων θέσεων εργασίας εντός της επόμενης διετίας.