Σα. Απρ 27th, 2024

Στον Εύοσμο για καφέ ο Κώστας Καραμανλής (Εικόνες)

Στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στο πλαίσιο της περιοδείας του στη δυτική Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες του kalpi19.gr, ο πρώην πρωθυπουργός εμφανίστηκε εξαιρετικά ευδιάθετος μετά και τη χθεσινή απήχηση που είχε η τοποθέτησή του από το βήμα του Βελλιδείου.

Ο ίδιος, συνομιλώντας με φίλους και γνωστούς της περιοχής, που του επιφύλασσαν θερμή υποδοχή, δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την εκλογική νίκη της ΝΔ στις επερχόμενες εθνικές εκλογές και απηύθυνε κάλεσμα συστράτευσης γύρω από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως έκανε και κατά τη διάρκεια της ομιλίας του. Αυτό επίσης που τόνισε είναι ότι “σε αυτή τη μάχη δεν περισσεύει κανείς” και ότι “οφείλουμε να φέρουμε κοντά μας και όσους είχαν απομακρυνθεί κατά το παρελθόν”.

Με χαλαρή διάθεση ο κ. Καραμανλής απόλαυσε τον καφέ του σε κεντρικό σημείο της περιοχής παρέα με τον απερχόμενο δήμαρχο Κορδελιού – Ευόσμου Πέτρο Σούλα και τον νεοεκλεγέντα Κλεάνθη Μανδαλιανό. Ο πρώην πρωθυπουργός συναντήθηκε με τους δύο δημάρχους, οι οποίοι συνοδευόταν από στελέχη των δημοτικών τους παρατάξεων καθώς και πλήθος πολιτών που έσπευσαν να τον χαιρετίσουν.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του ήταν ο ιερός ναός του Αγίου Παντελεήμονα, στους Αμπελόκηπους, όπου τον υποδέχτηκαν ο μητροπολίτης Νεαπόλεως Σταυρουπόλεως, Βαρνάβας, ο δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Σπηλιόπουλος καθώς και υποψήφιοι βουλευτές.