Πα. Απρ 19th, 2024

Φαβορί για τον δήμο Ιωαννιτών ο Μωυσής Ελισάφ

Μόλις πέντε ημέρες απέμειναν για τη διεξαγωγή του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών και οι δημοτικές παρατάξεις στον δήμο Ιωαννιτών βρίσκονται, αν μη τι άλλο, σε προεκλογικό πυρετό.

Πρώτος το νήμα του πρώτου γύρου έκοψε ο νυν δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας, ωστόσο, κόντρα στα προγνωστικά και στις εκτιμήσεις, στον δεύτερο γύρο πέρασε και o Μωυσής Ελισάφ, ο οποίος  την Κυριακή θα επιχειρήσει να ολοκληρώσει την έκπληξη αυτών των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Σύμφωνα με πολιτικές αναλυτές και καλά γνωρίζοντες τα τοπικά,  ο Μωϋσής Ελισάφ εξελίσσεται σε απόλυτο φαβορί για τη διαδοχή του τιμονιού στον δήμο.

Στο δρόμο προς τον β΄γύρο των εκλογών, η υποψηφιότητά του αναπτύσσει μεγάλη δυναμική και κερδίζει πόντους, λόγω της εκτίμησης στο πρόσωπό του από ψηφοφόρους της Κεντροδεξιάς και της Κεντροαριστεράς, ενώ η “εμβέλεια” του Μπέγκα είναι πολύ περιορισμένη.

Οι πληροφορίες λένε ότι η υποψηφιότητά του κερδίζει συνεχώς έδαφος και εντυπώσεις, ενώ ο ίδιος έχει ζητήσει από τους συνεργάτες και τους υποψηφίους του συνδυασμού να κρατήσουν χαμηλούς τόνους.