Πα. Απρ 19th, 2024

Όταν ο Κώστας Δέρβος στρίμωξε τον Πέτρο Κόκκαλη

«Εθνικούς προμηθευτές και συνώνυμο της διαπλοκής σας αποκαλούσε ο κ. Τσίπρας και ο κ. Βούτσης και τώρα είστε στο ευρωψηφοδέλτιό τους».

Σκούρα τα βρήκε ο Πέτρος Κόκκαλης, όταν βρέθηκε στο ίδιο πάνελ με τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιο ευρωβουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία, Κώστα Δέρβο, στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 7.00» στο Open Beyond.

Έχουμε παρατηρήσει και από άλλες εμφανίσεις του κ. Κόκκαλη ότι η σχέση του με τον πολιτικό λόγο είναι μάλλον… κακή, καθώς εκτίθεται συνεχώς απέναντι στους συνομιλητές του και οι απαντήσεις του είναι ανεπαρκείς.

Ενώ ο Κώστας Δέρβος τον ρωτούσε πώς μπορεί να εξηγηθεί η συμμετοχή του στο ευρωψηφοδέλτιο, δεδομένου ότι ο πρωθυπουργός είχε κατηγορήσει στο παρελθόν την οικογένειά του, ο κ. Κόκκαλης μνημόνευε τη ναζιστική Γερμανία και έπειτα το πρόγραμμά του για την κλιματική αλλαγή.

Σε εκείνο το σημείο, ο κ. Δέρβος απάντησε ότι «Είναι οξύμωρο να μας λέτε ότι θα αγωνιστείτε για περιβαλλοντικά ζητήματα, όταν κατά τη διάρκεια της θητείας Τσίπρα και Δούρου θρηνήσαμε πάνω από 150 άτομα από φυσικές καταστροφές. Τι έχετε να μας πείτε λοιπόν για το Μάτι, τη Μάνδρα και το Σαρωνικό; ».

Στο τέλος, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία σχολίασε τη στάση του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή και δήλωσε στον κ. Κόκκαλη ότι «θέλετε να παίξετε στο γήπεδο του ανθρωπισμού με αρχηγό ένα τύπο που αποκαλεί γλάστρα έναν άνθρωπο με αναπηρία. Να σας εξηγήσω με όρους που θα καταλάβετε: Εσείς τον βλέπετε για Ριβάλντο, αλλά στην πραγματικότητα είναι ο Αλέκος Τάτσης. Και ο Αλέκος Τάτσης δεν παρέστησε ποτέ τον ηγέτη».

Ελπίζουμε αυτή τη φορά ο Πέτρος Κόκκαλης να αντιλήφθηκε το συνομιλητή του…