Κατηγορίες: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το βασικό κορμό του ψηφοδελτίου του παρουσιάζει ο Κώστας Σπηλιόπουλος

Το βασικό κορμό του ψηφοδελτίου του παρουσιάζει, την προσεχή Τετάρτη, στο ξενοδοχείο Imperial, στις 19:00, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Κώστας Σπηλιόπουλος.

Οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες του συνδυασμού του «ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ», θα εκπροσωπούν ένα ευρύ επαγγελματικό και πολιτικό φάσμα ενώ, σύμφωνα με το επιτελείο του Κώστα Σπηλιόπουλου, επιτυγχάνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό η διείσδυση της παράταξης στην κοινωνία, ο πολιτικός πλουραλισμός και η ανεξαρτησία της.

Ο μεγάλος όγκος των υποψηφίων του θα προέρχεται από το ΚΙΝΑΛ και τη ΝΔ ενώ, όπως δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Σπηλιόπουλος, όλοι διακρίνονται από την αυτοδιοικητική ανεξαρτησία των επιλογών και των δράσεων τους, με σαφή ευρωπαϊκό, δημοκρατικό και προοδευτικό προσανατολισμό».

«Ήρθε η ώρα να πάμε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ΜΠΡΟΣΤΑ. Με νέους και ικανούς ανθρώπους, με σαφές προγραμματικό πλαίσιο ανάπτυξης. Η απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή απέδειξε ότι δεν μπορεί. Εμείς ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Ας μας αξιολογήσουν οι πολίτες», τονίζει χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Περιφερειάρχης.

Τελευταία άρθρα

Μπαίνουν οι βάσεις για την κτιριακή επέκταση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Πρόσκληση 9 εκατ. ευρώ και έγκριση της Προγραμματικής Σύμβασης

9 ώρες ago

1st Thess Youth Festival 2026 – Η νέα γενιά στο προσκήνιο

Η Θεσσαλονίκη δίνει χώρο, φωνή και πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα γενιά.

11 ώρες ago

Ρόδος: Κλειστά αύριο σχολεία & αθλητικές εγκαταστάσεις για την καταγραφή ζημιών

Η παράταση κρίνεται απαραίτητη για την ολοκλήρωση των αναγκαίων ελέγχων και την καταγραφή των ζημιών…

11 ώρες ago

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στη Σίφνο

Η πρόληψη και η φροντίδα της υγείας μας είναι υπόθεση όλων.

11 ώρες ago