Πε. Απρ 25th, 2024

Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος: Το δυνατό «χαρτί» του Φαρμάκη στην Αχαΐα

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης η παρουσίαση των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων Αχαΐας της παράταξης «Όλα από την Αρχή», με επικεφαλής τον Νεκτάριο Φαρμάκη. Ανάμεσα στις υποψηφιότητες που τράβηξαν τα βλέμματα ήταν αυτή του εν ενεργεία περιφερειακού συμβούλου και υπαλλήλου της ΑΑΔΕ, Παναγιώτη Σακελλαρόπουλου.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης με την παρουσίαση των υποψηφίων του απέδειξε ότι επιδιώκει να εντάξει στο ψηφοδέλτιό του πρόσωπα φρέσκα με καινοτόμες ιδέες, αλλά και ανθρώπους με καταξιωμένη επαγγελματική πορεία και εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Και μιλώντας για έμπειρους αυτοδιοικητικούς της Αχαΐας δεν θα μπορούσε να παραλείψει από το ψηφοδέλτιό του τον Παναγιώτη Σακελλαρόπουλο.

 

 

 

 

 

 

 

Στους δρόμους της Πάτρας, όπου ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά από το 1983 τον φωνάζουν Πάνο και έχει εξασφαλίσει την ψήφο των συμπολιτών του από το 2010 όταν στο πλευρό του υποψήφιου περιφερειάρχη Γιώργου Παπαναστασίου εκλέχθηκε πρώτος σε σταυρούς περιφερειακός σύμβουλος, διατελώντας αντιπρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας μέχρι το 2013, αλλά και μέλος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος.

 

 

 

 

 

 

Ο ίδιος που σε κάθε ευκαιρία δηλώνει την ανάγκη της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας «να αλλάξει σελίδα»,  σάρωσε στις προηγούμενες εκλογές στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Ανδρέας Κατσανιώτης, μαζί, να φτιάξουμε τον τόπο μας», αφού πήρε 4136 σταυρούς.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος πέρα από την μακρόχρονη πορεία του στην Αυτοδιοίκηση, έχει δώσει σπουδαίες μάχες για την επικράτηση των αρχών και των θέσεων της Νέας Δημοκρατίας, ως μέλος της ΝΟΔΕ Αχαΐας, αποτελώντας ένα από τα πρωτοκλασάτα στελέχη της τοπικής ΝΔ.

 

Όσοι μάλιστα τον ξέρουν καλά μιλούν για έναν άνθρωπο που έχει απεριόριστη διάθεση να προσφέρει για την ανάδειξη και την ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδας, ενώ όλοι αναγνωρίζουν ότι «ο Πάνος ξέρει να δίνει μάχες και να τις κερδίζει».