Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται και σήμερα οι περισσότερες περιοχές της χώρας, αφού σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου φωτιάς, για τις οκτώ από τις δεκατρείς περιφέρειες της χώρας, ο κίνδυνο είναι επιπέδου «4».
Συγκεκριμένα, στην κατηγορία του πολύ υψηλού κινδύνου βρίσκονται και σήμερα, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν ακόμη και με 90 χιλιόμετρα της ώρα, οι περιοχές:
Στο πλαίσιο αυτό, τόσο η Πυροσβεστικές δυνάμεις, όσο και οι υπηρεσίες πολιτικής προστασίας δήμων και περιφερειών, βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού για την άμεση αντιμετώπιση ενδεχόμενων πυρκαγιών.
Την επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων του συγκροτήματος της Γκράβας από τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου πρότεινε…
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία της βουλευτή Ιωαννίνων, Μαρίας Κεφάλα και του αντιδημάρχου Θωμά Γιωτίτσα.
Δείτε τις προθεσμίες και τις προϋποθέσεις για Δήμους και Περιφέρειες.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, προειδοποιεί για την οικονομική…
Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν ο σχεδιασμός των απαραίτητων ενεργειών για την πρόληψη και την αντιμετώπιση…
Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Παροικίας θα ενταχθεί στη Γ’ και Δ’ Φάση του Προγράμματος «Μαριέττα…