Τρ. Απρ 16th, 2024

Δήμος Ηλιούπολης: Προεκλογική σύμπραξη των Παρατάξεων «ΗλιούπΟλοι ΜΑΖΙ» και ΕΝΑΚ

Την εκλογική τους σύμπραξη ανακοίνωσαν οι παρατάξεις ΗλιούπΟλοι ΜΑΖΙ και το Ενωτικό Αυτοδιοικητικό Κίνημα για τις Δημοτικές εκλογές του Μαϊου.

Διαβάστε την ανακοίνωσή τους

Η παράταξη ΗλιουπΟλοι ΜΑΖΙ γεννήθηκε από τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας για μια πιο δημοκρατική διοίκηση του Δήμου, για μια Δημοτική αρχή που ξέρει να σέβεται, να ακούει, να συνθέτει, να ενώνει και να εμπνέει τους πολίτες.

Γεννήθηκε και από την ανάγκη των καιρών μας που απαιτεί όλοι όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά να υπηρετούμε με συνέπεια το συλλογικό “εμείς” απέναντι στις παθογένειες του πολιτικού συστήματος που έφεραν την κρίση.

Με πίστη ότι ο αγώνας μας για να είναι νικηφόρος προϋποθέτει την κοινή πορεία με όσους έχουμε τις ίδιες ανησυχίες απευθύναμε από την πρώτη στιγμή μήνυμα κοινής συμπόρευσης στις υγιείς δυνάμεις της πόλης μας πέρα και έξω από κομματικά στεγανά και με μόνο γνώμονα να δώσουμε πειστικές απαντήσεις στις νέες προκλήσεις που ανοίγονται για την Ηλιούπολη.

Χαιρετίζουμε λοιπόν τη γενναία απόφαση του Ενωτικού Αυτοδιοικητικού Κινήματος για συστράτευση και προγραμματική συνεργασία δεσμεύσεων, θέσεων και πολιτικής συμπεριφοράς. Η εξέλιξη αυτή έρχεται να υπηρετήσει το καθολικό αίτημα των Ηλιουπολιτών για αλλαγή σκυτάλης στο Δήμο και για ένα πιο δημοκρατικό μοντέλο διοίκησης του Δήμου μας.