Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρίστος Δήμας, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών, Δημήτρη Αναγνώπουλο, διέσχισαν σήμερα το σύνολο της νέας διαδρομής των 46 χιλιομέτρων, πραγματοποιώντας αυτοψία στο εργοτάξιο του Βόρειου Τμήματος του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδος Ε65.
Το έργο βρίσκεται στην τελική ευθεία, με στόχο να παραδοθεί στην κυκλοφορία στα τέλη Ιουλίου, ολοκληρώνοντας τον Ε65 και δημιουργώντας έναν σύγχρονο αυτοκινητόδρομο που θα συνδέει απευθείας την ΠΑΘΕ με την Εγνατία Οδό.
Ο Υπουργός, Χρίστος Δήμας, δήλωσε: «Το έργο έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και απομένουν κάποιες μικρές, αλλά σημαντικές λεπτομέρειες. Εκτιμάται πως στα τέλη Ιουλίου θα είμαστε σε θέση να παραδώσουμε στην κοινωνία αυτή τη νέα, σπουδαία εθνική υποδομή».
Με γέφυρες, σήραγγες και σύγχρονους ανισόπεδους κόμβους, ο Ε65 θα ενισχύσει την οδική ασφάλεια, θα μειώσει τους χρόνους μετακίνησης και θα δώσει νέα αναπτυξιακή προοπτική στη Στερεά Ελλάδα, τη Θεσσαλία, τη Δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο.
Το έργο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας με 452 εκατ. ευρώ.
"Εμπρηστική βόμβα" που θα μπορούσε να εκραγεί ανά πάσα στιγμή προκαλώντας μεγάλη εστία φωτιάς εντοπίστηκε…
Δύο προσκλήσεις για την εφαρμογή μέτρων πυροπροστασίας σε βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Κοζάνης και σε…
Μέχρι την Παρασκευή, 14 Αυγούστου παρατείνεται η προθεσμία συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για…
Δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο έχουν πλέον όλοι οι δημότες της Φυλής, μετά την ολοκλήρωση…
Την κατασκευή της πρώτης από τις τρεις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης ΑμεΑ που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια…
Να επενδύει στις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης συνεχίζει ο δήμος Μοσχάτου- Ταύρου, υλοποιώντας και την…