Ακόμα ένα κομμάτι του παζλ του ευρωψηφοδελτίου συμπληρώθηκε σήμερα, Παρασκευή, στο ΚΙΝΑΛ με τη συνάντηση της Φώφης Γεννηματά και του Οινολόγου Αλέξανδρου Σταγκουράκη, ο οποίος θα είναι υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής στις ευρωεκλογές του Μαΐου.
Ποιος είναι ο Αλέξανδρος Σταγκουράκης
Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1975.
Σπούδασε Ναυπηγός στη Αθήνα αλλά μαγεμένος πάντα από την οίνο,ποίηση σπούδασε μετέπειτα Οινολόγος. Δούλεψε σε οινοποιία σε Νεμέα και Σαντορίνη και από το 2000 δραστηριοποιείται στην Αμαλιάδα τόπο καταγωγής του .Είναι ο μικρότερος ηλικιακά που βραβεύτηκαν τα κρασιά του σε διεθνή διαγωνισμό.
Συνεργάζεται με ξενοδοχειακούς ομίλους και πολλά σημεία γαστρονομίας.
Έχει κάνει παρουσιάσεις για τα ελληνικά κρασιά σε ξενοδοχεία στην Ελλάδα και σε πολλά εστιατόρια στην Γερμανία. Εξάγει με επιτυχία στην Γερμανία, Καναδά, Αμερική, Σουηδία, Πολωνία , Ρουμανία, Ολλανδία,Taiwan.Από το 2009 έχει δημιουργήσει πρότυπη μονάδα παραγωγής τυποποίησης Βιολογικού Βαλσαμικού ξιδιού για την ελληνική και ξένη αγορά.
Είναι παντρεμένος με την Διονυσία Βαλκανά τραπεζικό υπάλληλο.
Από κοντά τις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης είδε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Ιωάννης Βρούτσης που…
Οι προοπτικές ενίσχυσης της ακτοπλοϊκής σύνδεσης, η ανάπτυξη του τουρισμού, καθώς και η διεύρυνση των…
Τη δυνατότητα σε κάθε δημότη, αλλά και σε κάθε επισκέπτη, να υποβάλει εύκολα και γρήγορα…
Ένα πρωτότυπο παγκάκι «διπλής όψης», το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να επιλέγουν προς…
Μέτρα προστασίας για όσους ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού παίρνουν οι δήμοι, που ανοίγουν…
Ο Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης προχωρά προληπτικά σε έκτακτη εφαρμογή προνυμφοκτονίας σε όλα τα φρεάτια…