ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δυσαρέσκεια στο ΚΙΝΑΛ Αχαϊας για τη σύμπραξη Κατσιφάρα – ΣΥΡΙΖΑ – Τί είπε ο Γραμματέας του κόμματος

Εδώ και καιρό πρώτο το kalpi19. gr, σας ενημέρωσε για τις αναταράξεις που έχει προκαλέσει στο ΚΙΝΑΛ Αχαϊας η συνεργασία του Απόστολου Κατσιφάρα με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών του κόμματος καταφέρεται κατά του νυν Περιφερειάρχη για μια σειρά επιλογών, όπως η συμμετοχή κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στα ψηφοδέλτια, όσο και των πολιτικών θέσεων που εκφράζει για την κυβερνητική πολιτική, με τελευταίο περιστατικό, τα όσα είπε από τον Πύργο κατά την παρουσίαση των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού του.

Ενδεικτικό μάλιστα του κλίματος που επικρατεί στο εσωτερικό του τοπικού ΚΙΝΑΛ για τον νυν Περιφερειάρχη, αποτελεί τα όσα έλαβαν χώρα στην εκλογή συνέδρων του ΚΙΝΑΛ, όταν ο Απόστολος Κατσιφάρας πήγε να ψηφίσει.

Αποκαλυπτικός ως προς τη σύμπραξη του Απόστολου Κατσιφάρα με τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής σε ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα, Γ. ΑθανασόπουλοςΥπάρχει δυσαρέσκεια, τόνισε μεταξύ άλλων, ως προς και τη συμμετοχή πρωτοκλασσάτων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στο ψηφοδέλτιο της παράταξης του Περιφερειάρχη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αθανασόπουλος, μιλώντας κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Lepanto.

Μάλιστα, η δυσαρέσκεια αυτή στη βάση του ΚΙΝΑΛ έχει ταρακουνήσει την ηγεσία του κόμματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, στελέχη της ηγεσίας αναφέρουν πως θα έπρεπε να είχαν χειριστεί διαφορετικά την όλη κατάσταση, αλλά η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-Κατσιφάρα πήρε έκταση που σε καμία περίπτωση δεν περίμεναν.

Τελευταία άρθρα

Σταθερά τα τέλη καθαριότητας & φωτισμού σε Παπάγο-Χολαργό

Η Δημοτική Αρχή αποφάσισε για τη νέα χρονιά τη διατήρηση των τελών καθαριότητας και φωτισμού…

24 λεπτά ago

1o Φεστιβάλ Εθελοντισμού από την Περιφέρεια Αττικής

Συμμετέχει ενεργά ο Δήμος Αθηναίων.

47 λεπτά ago

Ενεργειακή αναβάθμιση για το 20ό Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας

Προχωρούν οι διαδικασίες από τον Δήμο Χαλκιδέων.

1 ώρα ago

Λάρισα: Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες για το Πράσινο Σημείο

Επόμενο βήμα η διαγωνιστική διαδικασία για τον εξοπλισμό.

1 ώρα ago

Το μπάσκετ με αμαξίδιο επιστρέφει δυναμικά στην καρδιά της Αθήνας

Μια διοργάνωση που αναδεικνύει τη δύναμη της συμμετοχής, την ισότητα, την προσβασιμότητα και τον σεβασμό…

2 ώρες ago

81 νέες θέσεις εργασίας στον Δήμο Ζακύνθου μέσω ΑΣΕΠ

Έμφαση δίνεται στην εντοπιότητα.

2 ώρες ago