Το Φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων μαζί με την ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ και το Κέντρο Νέων Connect Athens, συμμετέχουν για δεύτερη χρονιά στο Connect Athens Festival και ανοίγουν ουσιαστικό διάλογο γύρω από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι νέοι σήμερα.

Μέσα από την εκδήλωση «Χτίζοντας γέφυρες για την ψυχική υγεία των νέων σε ρίσκο», νέοι, ειδικοί και εκπρόσωποι φορέων συναντιούνται, μοιράζονται εμπειρίες και αναζητούν λύσεις γύρω από ζητήματα όπως η μοναξιά, η αβεβαιότητα, η έλλειψη σκοπού και ο κοινωνικός αποκλεισμός.

Το Σάββατο 23 Μαΐου, το Connect Athens μεταφέρεται στην καρδιά της Κυψέλης, στον πεζόδρομο της Φωκίωνος Νέγρη, στο πλαίσιο του This is Athens City Festival, με το Connect Athens Festival 2026. Από το πρωί έως αργά το βράδυ, η γειτονιά γεμίζει με εργαστήρια, δράσεις, παιχνίδι, τέχνη, μουσική, τεχνολογία και συναντήσεις που έχουν σχεδιαστεί για να φέρουν κοντά ανθρώπους κάθε ηλικίας.
Γιατί η ψυχική υγεία χρειάζεται σύνδεση, κατανόηση και χώρο για να ακουστούν όλες οι φωνές.

Παρασκευή 22 Μαΐου 2026
17:00 – 20:00, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων
Αίθουσα Τρίτση, Ακαδημίας 50, Αθήνα, 10679
​Δήλωση συμμετοχής: https://survey.iasismed.eu/zs/X0CtXT. Θα δωθεί βεβαίωση παρακολούθησης!

Σάββατο 23 Μαΐου 2026
Πλατεία Κυψέλης – Φωκίωνος Νέγρη