ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Άγ. Δημήτριος: Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα

Η Δημοτική Κατασκήνωση του Δήμου Αγίου Δημητρίου στη Ραφήνα ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της, για να υποδεχτεί τα παιδιά προσφέροντάς τους ένα καλοκαίρι γεμάτο χαρά, δημιουργία και αξέχαστες εμπειρίες. Κι όλα αυτά εντελώς δωρεάν για τους δικαιούχους.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2012 έως και το 2020, ενώ η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ολοκληρώνεται την Κυριακή 10 Μαΐου 2026.

Οι αιτήσεις θα γίνονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου (dad.gr), όπου μπορείτε ήδη να ενημερωθείτε για τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τα κριτήρια μοριοδότησης.

Κατασκηνωτικές περίοδοι:


• 22 Ιουνίου – 3 Ιουλίου


• 6 Ιουλίου – 17 Ιουλίου


• 20 Ιουλίου – 31 Ιουλίου


• 3 Αυγούστου – 14 Αυγούστου

Καλούνται οι γονείς να προχωρήσουν έγκαιρα στην υποβολή των αιτήσεων, ώστε τα παιδιά τους να ζήσουν ένα καλοκαίρι γεμάτο παιχνίδι, νέες φιλίες και όμορφες αναμνήσεις.

“Η κατασκήνωση αποτελεί μια σημαντική κοινωνική παροχή του Δήμου, με στόχο όχι μόνο την ψυχαγωγία, αλλά και την ενίσχυση της ομαδικότητας, της συνεργασίας και της δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών” δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Στέλιος Μαμαλάκης.

Για πληροφορίες:
 210-9712955, kataskinosi@dad.gr

Τελευταία άρθρα

50 νέα ηλεκτρικά λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη

Αποτελούν μέρος ενός ολοκληρωμένου σχεδίου που περιλαμβάνει την ενίσχυση του στόλου, τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό των…

8 ώρες ago

Ο Θ. Βασιλόπουλος στη Βουλή για τη σύμβαση παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

"Η αναβάθμιση του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας σήμερα κρίνεται περισσότερο αναγκαία από ποτέ".

12 ώρες ago

Πρόβλημα για τις νερατζιές των δήμων ο “ακανθώδης αλευρώδης”

Πως αντιμετωπίζει ο Δήμος Φιλοθέης Ψυχικού το θέμα αυτό.

13 ώρες ago

Αντιδρά ο Δήμος Δελφών στο νομοσχέδιο για τη διαχείριση των υδάτων

"Το όχι του Δήμου Δελφών στο Νομοσχέδιο για τη διαχείριση των υδάτων είναι ξεκάθαρο και…

13 ώρες ago

Λήμνος: Βελτίωση των υποδομών των ακτών για άτομα με κινητικά προβλήματα

Ενισχύεται η προσβασιμότητα σε τρεις παραλίες του Δήμου Λήμνου (Νέα Μάδυτος Μύρινας, Πλατύ, Ζεματάς Παναγιάς).

14 ώρες ago