Πε. Απρ 25th, 2024

Αναταράξεις στο ΚΙΝΑΛ – Έρχονται παραιτήσεις ελέω ΓΑΠ

Ξεκίνησαν να γράφουν εμπρηστικά κείμενα παραιτήσεων υποψήφιοι του ΚΙΝ.ΑΛ. στην Αχαΐα, μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Παπανδρέου ότι κατεβαίνει υποψήφιος στον νομό.

Ανακοίνωση που έκανε μόνος του, χωρίς να περιμένει να ακουστεί η γνώμη της προέδρου του κόμματος, η οποία φάνηκε να του είναι περιττή.

Το γεγονός και μόνον ότι άφησε το φιλοΣΥΡΙΖΑίικο τροπάρι και πήρε τον ρυθμό αλλιώς (για τα μάτια του κόσμου;) ήταν, κατά τη γνώμη του, αρκετό για να εκβιάσει για ένα πολύ καυτό ζήτημα.

Ποιο; Την υποψηφιότητά του στην Αχαΐα, που δεν τη θέλει κανείς στο τοπικό ΚΙΝ.ΑΛ., πλην του ίδιου και μιας μικρής ομάδας τακτοποιημένων από αυτόν στελεχών, που εξακολουθούν να τον στηρίζουν.

Η ανακοίνωση λοιπόν της υποψηφιότητάς του από τον ίδιο, μαζί με τις πρώτες δηλώσεις του κατά του ΣΥΡΙΖΑ μετά από πολύ, πάρα πολύ καιρό, δεν προκάλεσε αντιδράσεις μόνο στα κεντρικά.

Αναψε ξανά φωτιές και στην Πάτρα και αυτήν τη φορά δεν φαίνεται να σβήνουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, ετοιμάζονται παραιτήσεις από το ψηφοδέλτιο, μιας και ο ΓΑΠ θα καταλάβει τη μια έδρα του ΚΙΝ.ΑΛ. στον νομό λόγω της ιδιότητάς του ως πρώην πρωθυπουργού και ήδη ψάχνουν να βρουν πρόσωπα που θα αντικαταστήσουν όσους αποχωρήσουν.

Πρόσωπα που αναμένεται να επιστρατευτούν από το περιβάλλον του Παπανδρέου για να καλύψουν τις τρύπες που θα δημιουργήσει η δική του παρουσία στο ψηφοδέλτιο. Και το καλύτερο;

Μερικοί σηκώνουν τηλέφωνα, που είχαν αφήσει αναπάντητα. Στην άλλη άκρη της γραμμής λέει «ΣΥΡΙΖΑ»