ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τραγωδία στην Κομοτηνή: 55χρονος παρασύρθηκε από χείμαρρο σε ιρλανδική διάβαση

Τραγική κατάληξη είχε επιχείρηση διάσωσης οδηγού στην Κομοτηνή, όταν το όχημά του παρασύρθηκε από χείμαρρο την ώρα που επιχειρούσε να διασχίσει ιρλανδική διάβαση, παρά τις επικίνδυνες καιρικές συνθήκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 55χρονο κάτοικο χωριού της περιοχής, ο οποίος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο αυτοκίνητό του. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της ΕΜΑΚ, οι οποίες εντόπισαν το όχημα εγκλωβισμένο στα ορμητικά νερά. Ωστόσο, η ένταση της ροής και η λάσπη δυσχέραναν σημαντικά την ανάσυρση.

Όπως μετέδωσε το Star Channel, οι συνθήκες στο πεδίο ήταν εξαιρετικά δύσκολες, με συνεχή βροχόπτωση και χαμηλή ορατότητα.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο οδηγός φέρεται να παραβίασε τους απαγορευτικούς κώνους και τις κορδέλες που είχε τοποθετήσει η Ελληνική Αστυνομία τις προηγούμενες ημέρες, λόγω αυξημένου κινδύνου πλημμυρών.

Τελευταία άρθρα

Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης: «Η πρόληψη είναι ευθύνη όλων – Έχουμε καθαρίσει το σύνολο των δημοτικών δασικών εκτάσεων»

Στην εκπομπή «Πρωινή Αφετηρία» των Παραπολιτικών 90,1 με την Έρη Πανάγου μίλησε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης…

11 ώρες ago

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η απόφαση ίδρυσης του Καλλιτεχνικού Σχολείου Νάουσας

Τον Σεπτέμβριο θα υποδεχτεί μαθητές από όλη την Ημαθία.

13 ώρες ago

Ένταξη έργων 63,8 εκ. ευρώ για τη Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση στην Πελοπόννησο

Δημήτρης Πτωχός: «Μετατρέπουμε τη μετάβαση σε ευκαιρία ανάπτυξης».

13 ώρες ago

Συνεργασία Yπ. Περιβάλλοντος, Περιφέρειας & ΕΥΔΑΠ για την άρδευση του Κωπαϊδικού Πεδίου

Συνεχίζεται η προσπάθεια του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανού, για την ικανοποίηση των αγροτών της…

14 ώρες ago

Υμηττός: Ανακοινώσεις ΣΠΑΥ και Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης για τους καθαρισμούς εν μέσω αντιπυρικής περιόδου

Στο επίκεντρο δημόσιας αντιπαράθεσης βρίσκεται η πορεία των καθαρισμών στον Υμηττό, με τον Σύνδεσμο Προστασίας…

14 ώρες ago