Τραγικό τέλος είχε μια γυναίκα 56 ετών στη Γλυφάδα, η οποία έχασε τη ζωή της όταν παγιδεύτηκε κάτω από όχημα που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά της κακοκαιρίας.
Το δυστύχημα σημειώθηκε στην Άνω Γλυφάδα, στην οδό Κύριλλου και Μεθοδίου, στην περιοχή της Τερψιθέας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα κινούνταν πεζή και επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο, όταν παρασύρθηκε από τον χείμαρρο. Τα νερά την εγκλώβισαν κάτω από αυτοκίνητο, το οποίο επίσης είχε παρασυρθεί.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, οι οποίες ανέσυραν τη γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της. Οι συνθήκες του περιστατικού διερευνώνται.
Eκτεταμένες εργασίες συντήρησης, επισκευής και εκσυγχρονισμού στις μονάνες αυτές.
Με την υπογραφή της Διακήρυξης, οι τέσσερις νησιωτικές Περιφέρειες δίνουν θεσμική συνέχεια στη συνεργασία τους.
Κατέθεσε πρώτη πρόταση στο Πράσινο Ταμείο για Σχέδιο Αστικής Ανθεκτικότητας.
Το μεγαλύτερο σχολικό συγκρότημα της Νέας Σμύρνης ανακαινίζεται πλήρως μέσω του προγράμματος "Αντώνης Τρίτσης".
Παραχωρούνται στον Δήμο Πύλου - Νέστορος το Παλαιό Νοσοκομείο Πύλου και το ακίνητο στις «Σπηλιές».
Περήφανος μπαμπάς ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος. Ο γιος του Κωνσταντίνος, μετά την…