Βρίσκεται σε αυξημένη ετοιμότητα ο Δήμος Αθηναίων, λόγω της αισθητής πτώσης της θερμοκρασίας που αναμένεται τις επόμενες ώρες στην πρωτεύουσα. Από σήμερα, Κυριακή 11 Ιανουαρίου, στις 20:00 και μέχρι νεότερης ανακοίνωσης, τίθενται σε εφαρμογή έκτακτα μέτρα με στόχο την προστασία των ευάλωτων πολιτών.
Στο πλαίσιο αυτό, η Λέσχη Φιλίας Αγίου Ελευθερίου (Αχαρνών 372, τηλ. 210 2012334) λειτουργεί ως θερμαινόμενος χώρος, προσφέροντας ασφαλή φιλοξενία, σίτιση και βασικές υπηρεσίες φροντίδας.
Παράλληλα, οι ομάδες Street Work του Δήμου επιχειρούν σε 24ωρη βάση στους δρόμους της πόλης, διανέμοντας ζεστά ροφήματα, τρόφιμα, ρουχισμό και κουβέρτες, ενώ παρέχουν ενημέρωση και υποστήριξη για τη μεταφορά όσων το επιθυμούν στο Υπνωτήριο του Πολυδύναμου Κέντρου Αστέγων, για διανυκτέρευση και σίτιση.
Σε συνεχή λειτουργία βρίσκεται το τηλεφωνικό κέντρο 210 5246515/6 (εσωτ. 0), ενώ αιτήματα που αφορούν τον άστεγο πληθυσμό υποβάλλονται και στο email kyadastreetwork@athens.gr. Επιπλέον, αναφορές για σημεία όπου εντοπίζονται άστεγοι γίνονται στον τετραψήφιο αριθμό 1595 (χρέωση ανάλογα με τον πάροχο).
Η χρηματοδότηση γίνεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Συνεχείς έλεγχοι για την προστασία της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος από τη Δ.Ε.Υ.Α.Χ.
Σύμφωνα με ανάρτηση του Βασίλη Υψηλάντη, Προέδρου της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής, η Διάσκεψη των…
1.300 έργα ορεινής υδρονομίας για τη συγκράτηση των υδάτων και την προστασία από ακραία καιρικά…
Κοινός στόχος ο συντονισμός του Δήμου, της αθλητικής κοινότητας και της Πολιτείας, για τη διασφάλιση…
Ο Δήμος Καρπάθου εργάζεται ώστε τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί της Καρπάθου να βρίσκονται σε…