Τρ. Απρ 23rd, 2024

Υποψήφιος με το συνδυασμό του Δημήτρη Γαλάνη ο γιος του ήρωα Καραθανάση στον δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού

Υποψήφιος με το συνδυασμό «Προάστιο Πρότυπο» του Δημήτρη Γαλάνη θα είναι ο Γιάννης Καραθανάσης, γιος του υποπλοίαρχου Χριστόδουλου Καραθανάση, που χάθηκε στην κρίση των Ιμίων.

Την υποψηφιότητά του ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, μετά τη συνάντηση που είχε με τον υποψήφιο δήμαρχο.

«Είχα την τύχη να μεγαλώσω στο προάστιο μας. Εδώ είναι το σπίτι μου κι εδώ είναι η ζωή μου οπως και οι αναμνήσεις μου. Θέλω να το δω να παραμένει κηπούπολη και να μην ακολουθήσει την κακή τύχη των υπόλοιπων κάποτε όμορφων προαστίων που σιγά-σιγά τα κατάπιε η ανεξέλεγκτη πυκνή δόμηση κι οι επαγγελματικές χρήσεις. Έχω την προσδοκία να δω το προάστιο μας καθαρό και περιποιημένο, όπως ήταν πριν να αναλάβει τις τύχες του η αποτυχημένη σημερινή δημοτική αρχή, όπως του αξίζει και όπως ταιριάζει σε μια πόλη με δυνατότητες οπως της δικής μας. Γι’ αυτό το σκοπό έχω τη φιλοδοξία να δουλέψω και γι’ αυτό αποδέχτηκα την τιμητική πρόσκληση του Δημήτρη Γαλάνη να στρατευτώ μαζί του και να ζητήσω την ψήφο σας πρώτα για τον συνδυασμό μας και μετά για εμένα. Για να σταματήσει επιτέλους η παρακμή και να ξαναγίνει η πόλη μας Πρότυπο Προάστιο, όπως της αξίζει», έγραψε χαρακτηριστικά.