Τρ. Απρ 16th, 2024

Σφοδρή επίθεση του Παντελή Καμά κατά του δημάρχου Κερατσινίου – Δραπετσώνας

Σφοδρή επίθεση κατά του δημάρχου Κερατσινίου – Δραπετσώνας εξαπολύει ο πρώην γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος δήμαρχος της πόλης με τη στήριξη του ΚΙΝΑΛ, Παντελής Καμμάς.

Σε ανακοίνωσή του με αφορμή την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου, ο κ. Καμμάς αναφέρεται στο μείζον ζήτημα της μεταβίβασης Ακινήτων της Πόλης , όπως σχολεία και εκκλησίες στο υπερ- ταμείο της αποικιοκρατίας και όπως σημειώνει ήταν αποκαλυπτική για το τι συμβαίνει σε πολιτικό επίπεδο στην πόλη μας.

Όπως τονίζει, ο « ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ», του κυρίου Βρεττάκου, εμφανίστηκε με δύο γραμμές. Μία πούρα αντικυβερνητική , διά του Δημάρχου, ο οποίος υπερθεμάτισε σε καταγγελίες κατά της κυβέρνησης, και μία δια των Δημοτικών Συμβούλων του ΣΥΡΙΖΑ, φιλοκυβερνητική, η οποία έλεγε ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι δεν συμβαίνει τίποτα και κανένα ακίνητο δεν θα μεταβιβαστεί. Βεβαίως οι εκφραστές της δεύτερης φιλοκυβερνητικής γραμμής, δεν μας είπαν γιατί το Δημόσιο και το Υπερταμείο, ζήτησαν (κατά τη συζήτηση της αίτησης ακύρωσης), να απορριφθεί η αίτηση ακυρώσεως του Δήμου, κατά της υπουργικής απόφασης για την μεταβίβαση και να επικυρωθεί αυτή.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του κ. Καμμά

Η συνεδρίαση της 21/02/2019, του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας, για το μείζον ζήτημα της μεταβίβασης Ακινήτων της Πόλης μας, όπως σχολεία και εκκλησίες στο υπερ- ταμείο της αποικιοκρατίας ήταν αποκαλυπτική για το τι συμβαίνει σε πολιτικό επίπεδο στην πόλη μας.

1. Ο « ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ», του κυρίου Βρεττάκου, εμφανίστηκε με δύο γραμμές. Μία πούρα αντικυβερνητική , διά του Δημάρχου, ο οποίος υπερθεμάτισε σε καταγγελίες κατά της κυβέρνησης, και μία δια των Δημοτικών Συμβούλων του ΣΥΡΙΖΑ, φιλοκυβερνητική, η οποία έλεγε ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι δεν συμβαίνει τίποτα και κανένα ακίνητο δεν θα μεταβιβαστεί. Βεβαίως οι εκφραστές της δεύτερης φιλοκυβερνητικής γραμμής, δεν μας είπαν γιατί το Δημόσιο και το Υπερταμείο, ζήτησαν (κατά τη συζήτηση της αίτησης ακύρωσης), να απορριφθεί η αίτηση ακυρώσεως του Δήμου, κατά της υπουργικής απόφασης για την μεταβίβαση και να επικυρωθεί αυτή.

2. Και οι δύο « τάσεις» του δισυπόστατου « ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ», στην πραγματικότητα τακτοποιούν την ωφέλιμη και για τους δύο συνεργασία. Ο μεν Δήμαρχος να επιδιώξει την επανεκλογή του, με τις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ, ο δε ΣΥΡΙΖΑ να επιδιώξει το βράδυ των εκλογών να κατοχυρώσει ότι έχει στην επιρροή του άλλο ένα Δήμο. Όλοι αντιληφθήκαμε όμως ότι πρόκειται για μία συμπόρευση χωρίς αρχή μέση και τέλος, και χωρία καμία πολιτική πλέον πολιτική ηθική. Αυτό το αντιλαμβάνεται ο Λαός και ο ωφέλιμος και για τους δύο σχεδιασμός, θα μείνει στα χαρτιά.

3. Το επίπεδο της αντιπαράθεσης που επικράτησε, δεν τιμά την πόλη μας. Αντεγκλήσεις, φραστικοί προπηλακισμοί όλων εναντίων όλων, με πρωταγωνιστές, κινητοποιημένους υποστηρικτές, των παρατάξεων « ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ», « ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΤΩΝ» και « ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ». Τα μεγάλα ζητήματα της πόλης δεν προσφέρονται για αντεγκλήσεις αλλά για συνεργατικές λύσεις.

Ο Συνδυασμός μας δεσμεύεται, να συμμετέχει στο όποιο αγωνιστικό πλαίσιο έχει ήδη διαμορφωθεί και σε όποιο διαμορφωθεί στο άμεσο μέλλον. Καλεί το Λαό της πόλης μας σε επαγρύπνηση για όσα θα έρθουν, ως απόρροια της παράδοσης της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, στους δανειστές.

Ο Συνδυασμός μας καλεί τους πολίτες του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας να καταψηφίσουν τους υποψηφίους που είτε πρόσκεινται στο ΣΥΡΙΖΑ, είτε συνεργάζονται με αυτόν.

Δείτε την τοποθέτηση του υποψηφίου με το ΚΙΝΑΛ στο δημοτικό συμβούλιο