ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συσκέψεις Γκιουλέκα με Περιφερειάρχες και Πρυτάνεις

Η δυνατότητα στους φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης τα Πανεπιστήμια, τους επιχειρηματίες και  τα Επιμελητήρια της Μακεδονίας και της Θράκης να προχωρήσουν σε συμπράξεις  με τους αντίστοιχους Φορείς των όμορων κρατών, είναι ο σκοπός της πρωτοβουλίας του υφυπουργού Εσωτερικών Κ. Γκιουλέκα να συγκαλέσει σύσκεψη με τους Περιφερειάρχες και τους Πρυτάνεις της Μακεδονίας και της Θράκης.

Η σύσκεψη συγκαλείται ενόψει της έναρξης περιοδείας στα Βαλκάνια για την ανάπτυξη συνεργασιών, στο πλαίσιο της οποίας οι εκπρόσωποι του ΥΠΕΣ και των φορέων θα ταξιδέψουν στις χώρες των Βαλκανίων.

Κατά την σύσκεψη, που προγραμματίστηκε για την επόμενη εβδομάδα, ο υφυπουργός θα συναντηθεί διαδοχικά με τους περιφερειάρχες και τους πρυτάνεις των πέντε πανεπιστημίων

Η σύσκεψη με τους Περιφερειάρχες Μακεδονίας και Θράκης θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Εσωτερικών – Τομέας Μακεδονίας και Θράκης – Διοικητήριο, την Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου, και ώρα 19:00.

Δύο ημέρες μετά, την Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου, και ώρα 17:30, θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Εσωτερικών – Τομέας Μακεδονίας και Θράκης – Διοικητήριο η αντίστοιχη σύσκεψη με τους πρυτάνεις των Πανεπιστημίων της Μακεδονίας και Θράκης.

Share

Τελευταία άρθρα

Σκληρή απάντηση Κωνσταντέλλου στα δημοσιεύματα περί καθόδου του στις βουλευτικές εκλογές

Απάντηση του Δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, σε συκοφαντικό και ψευδές δημοσίευμα.

17 λεπτά ago

Η πρωτοπόρος Τήλος δείχνει το δρόμο προς την πράσινη μετάβαση

Αυτοδίκαια παρούσα στη ΔΕΘ και στην ενότητα "κλιματική ουδετερότητα και κυκλική οικονομία" η Τήλος.

37 λεπτά ago

Οικονομική ενίσχυση 1.000 ευρώ για κάθε νέο παιδί από τον δήμο Καλλιθέας

Η ενίσχυση καταβάλλεται αναδρομικά για παιδιά που έχουν γεννηθεί από την 1η Ιουλίου 2024 και…

1 ώρα ago

Δήμος Αθηναίων & Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης ενώνουν δυνάμεις

Μια νέα συνεργασία ξεκινά στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής καμπάνιας «Δες τι Αναπνέεις».

1 ώρα ago

Νότιο Πήλιο: Αναβάθμιση λιμενικών υποδομών

Στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας για τον Λιμένα Κάτω Γλυφούρας (πρώην Ναυτικές Σχολές).

2 ώρες ago

Η Ιθάκη διεκδικεί, επιμένει και κερδίζει

Το δίκαιο αίτημα του Δημοτικού Συμβουλίου Ιθάκης έγινε αποδεκτό.

2 ώρες ago