Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (ΕΔΕΚ) που εκδόθηκε σήμερα, Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2025, από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), προβλέπονται κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες από σήμερα, Σάββατο 08/11/2025, έως και τη Δευτέρα 10/11/2025.
Πιο αναλυτικά:
Σάββατο 08/11/2025:
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται μέχρι νωρίς το απόγευμα στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη βορειοδυτική Πελοπόννησο.
Κυριακή 09/11/2025:
Βροχές και καταιγίδες αναμένονται στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά, κυρίως μέχρι το μεσημέρι και εκ νέου από το βράδυ.
Δευτέρα 10/11/2025:
Μέχρι το μεσημέρι: Ιόνιο, Ήπειρος, δυτική Στερεά
Μέχρι το βράδυ: Δυτική Πελοπόννησος
Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας: Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία
Οι πολίτες μπορούν να παρακολουθούν καθημερινά την εξέλιξη των έντονων καιρικών φαινομένων μέσα από τα τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ στην ιστοσελίδα: www.emy.gr ή www.oldportal.emy.gr.
Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας) έχει ενημερώσει όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες, τις περιφέρειες και τους δήμους, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση πιθανών επιπτώσεων.
Συστάσεις προς τους πολίτες:
Να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.
Να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας απέναντι στους κινδύνους που συνδέονται με έντονα καιρικά φαινόμενα.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: civilprotection.gov.gr.
Προβληματισμός για τα αφεντικά της Παραλίας.
Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Πάρου με τον νέο Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Νοτίου Αιγαίου.
Οι 174 ψηφιακές υπηρεσίες αφορούν όλες τις Περιφερειακές Ενότητες (Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα) και…
Ανοιχτά αύριο μερικά από τα σχολεία του Δήμου.
Σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και θεσμικών φορέων είχε κατά την περιοδεία του στη…