Κατηγορίες: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήμος Βέλου-Βόχας: Σε λειτουργία το νέο Κέντρο Κοινότητας

Ένα σημαντικό βήμα στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής κάνει ο Δήμος Βέλου-Βόχας, με την έναρξη λειτουργίας του Κέντρου Κοινότητας, μιας δομής που η περιοχή στερούνταν για πολλά χρόνια. Το Κέντρο Κοινότητας αποτελεί σημείο αναφοράς για την κοινωνική φροντίδα και υποστήριξη των πολιτών, παρέχοντας ενημέρωση, καθοδήγηση και ενδυνάμωση σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, με στόχο την πρόσβαση σε προγράμματα πρόνοιας και κοινωνικής ένταξης.

Η επίσημη έναρξη λειτουργίας πραγματοποιήθηκε στις 20 Οκτωβρίου, με την υπογραφή των συμβάσεων των εργαζομένων από τον δήμαρχο Βέλου-Βόχας, Αθανάσιο Μανάβη, ο οποίος τόνισε τη σημασία δημιουργίας μιας σύγχρονης και αποτελεσματικής κοινωνικής υπηρεσίας που θα στηρίζει έμπρακτα τους δημότες.

Το Κέντρο Κοινότητας αποτελεί πλέον τον κομβικό κρίκο στην αλυσίδα κοινωνικής προστασίας του Δήμου, ένα σημείο αναφοράς όπου οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται για ζητήματα πρόνοιας, απασχόλησης, εκπαίδευσης και κοινωνικής ένταξης.

Με τη λειτουργία του, ο Δήμος Βέλου-Βόχας απόκτησε μια σύγχρονη δομή κοινωνικής υποστήριξης που ενισχύει ουσιαστικά την κοινωνική συνοχή και αποδεικνύει στην πράξη ότι η μέριμνα για τον άνθρωπο αποτελεί σταθερή προτεραιότητα και καθημερινή πράξη ευθύνης.

Τελευταία άρθρα

Επίσκεψη του Υφυπουργού Οικονομίας και Οικονομικών στο Δημαρχείο Καβάλας

Στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στις περιφερειακές Ενότητες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο…

4 ώρες ago

Εγκαίνια για το Γυμνάσιο-Λύκειο Καλαμπακίου στο Δοξάτο

Παραδίδεται στη νέα γενιά ένα σχολείο σύγχρονο, ασφαλές και αντάξιο των προσδοκιών των παιδιών.

4 ώρες ago

Aποκατάσταση φθορών στο οδικό δίκτυο της Δράμας

Συνεχίζονται στον Δήμο Δράμας οι παρεμβάσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας και της οδικής ασφάλειας.…

4 ώρες ago

Νίκος Χαρδαλιάς: Υπεγράφη η σύμβαση για την ανάπλαση της Πλατείας Στάμου στη Μαγούλα

Στην τελική ευθεία περνά η ανάπλαση της Πλατείας Στάμου στη Μαγούλα, μετά την υπογραφή της…

5 ώρες ago

Θερμαϊκός: Έξι στρατηγικές διεκδικήσεις του Δημάρχου από τον Πρωθυπουργό

Ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Θεόδωρος Τζέκος, κατέθεσε στον Πρωθυπουργό υπόμνημα με τις προτέραιότητές του για την…

5 ώρες ago

Νέα Προποντίδα: Παρεμβάσεις για τη βελτίωση του δημόσιου χώρου

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις του Δήμου Νέας Προποντίδας για την αναβάθμιση και τον εξωραϊσμό των κοινόχρηστων…

5 ώρες ago