Δε. Μάι 6th, 2024

Δεν «τραβάει» η υποψηφιότητα Γερουλάνου – Δυσαρέσκεια στο ΚΙΝΑΛ

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο επιτελείο του Παύλου Γερουλάνου πρόσφατη δημοσκόπηση, που διενεργήθηκε για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στον δήμο Αθηναίων και δείχει «χαμηλές πτήσεις» για τον εκλεκτό του ΚΙΝΑΛ.

Ο υποψήφιος της Χαριλάου Τρικούπη για τον δήμο της πρωτεύουσας, προς έκπληξη των συνεργατών του κατέγραψε μονοψήφιο ποσοστό της τάξεως του 8,5%, με αποτέλεσμα να προκληθούν γκρίνιες και δυσαρέσκεια στο στρατόπεδο του ΚΙΝΑΛ.

Σε συνέχεια των χαμηλών δημοσκοπικών «πτήσεων» του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, προστέθηκε και η πρόσφατη τοποθέτησή του σχετικά με τις συνεργασίες που θα προκύψουν στον β’ γύρο των δημοτικών εκλογών για τον δήμο της Αθήνας, όπου ο Παύλος Γερουλάνος δήλωσε ότι ιδεολογικά συγκλίνει με τις απόψεις του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσου Ηλιόπουλου.

Η εν λόγω δήλωση του κ. Γερουλάνου προκάλεσε αναταράξεις στο εσωτερικό του ΚΙΝΑΛ, με πολλά κορυφαία στελέχη να εκφράζουν απερίφραστα την δυσαρέσκειά τους για τις δηλώσεις του υποψήφιου δημάρχου και να θέτουν ακόμη και ζήτηματα για την στήριξή του στη «μάχη» του Μαΐου. 

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκλεκτός του ΚΙΝΑΛ αντιμετωπίζει δυσκολίες στη συγκρότηση του ψηφοδελτίου του, εν όψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών, γεγονός που κωλυσιεργεί τον προγραμματισμό του συνδυασμού του, προκαλώντας εκνευρισμό στο περιβάλλον του.