Με ήπιες καιρικές συνθήκες αναμένεται να κυλήσει η σημερινή ημέρα, Παρασκευή 15 Αυγούστου, καθώς ο υδράργυρος θα σημειώσει μικρή πτώση και οι άνεμοι θα εξασθενήσουν. Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, τα μελτέμια δεν θα ξεπεράσουν τα 5 με 6 μποφόρ, προσφέροντας μια πιο δροσερή ατμόσφαιρα για τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου.
Ωστόσο, από το Σάββατο αναμένεται σημαντική ενίσχυση των βορείων ανέμων στο Αιγαίο, όπου τοπικά θα φτάσουν τα 7 με 8 μποφόρ, πριν υποχωρήσουν ελαφρώς από την Κυριακή.
Αναλυτικά για σήμερα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος σε ολόκληρη τη χώρα. Τοπικές και πρόσκαιρες νεφώσεις θα εμφανιστούν στα βόρεια, στα ανατολικά ηπειρωτικά και στην Εύβοια, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών κυρίως στην Εύβοια και σε ορεινές περιοχές της νότιας Πελοποννήσου.
Οι άνεμοι στο Ιόνιο 4 με 5 μποφόρ, στο Αιγαίο βόρειοι 6 και από το απόγευμα στα βόρεια τμήματα και 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία στα δυτικά ηπειρωτικά στους 34 με 36 βαθμούς, έως 34 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά , 30 με 32 βαθμούς στη νησιά.
Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις το μεσημέρι. Οι άνεμοι βόρειοι στον Ευβοϊκό τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι ασθενείς. Η θερμοκρασία από 22 έως 32 βαθμούς.
Γενικά αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με λίγες τοπικές νεφώσεις, οι οποίες στα βόρεια θα είναι κατά διαστήματα αυξημένες και είναι πιθανό τις απογευματινές ώρες στα βορειοδυτικά ορεινά να σημειωθούν τοπικοί όμβροι.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5 και στα ανατολικά 5 με 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα δυτικά και τα βόρεια τους 34 με 36 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 30 με 33 βαθμούς Κελσίου.
Στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θεσσαλία νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα βορειοδυτικά όπου στα ορεινά θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες.
Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι – απόγευμα στα ηπειρωτικά.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
Γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις αρχικά στα δυτικά και τα βόρεια. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στο βόρειο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά προβλέπονται νεφώσεις με τοπικούς όμβρους και στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού κατακτά την 1η θέση πανελλαδικά…
"Η απόφαση αυτή είναι των αρμόδιων υπουργείων και ΟΧΙ του Δήμου Χαλανδρίου" υποστηρίζει ο Δήμαρχος.
Φυσικό αντικείμενο του έργου είναι η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου από το Προσκοπείο έως το…
To εξώδικο αποτελεί αναγκαία ενέργεια συμμόρφωσης με τους ρητούς και δεσμευτικούς όρους της νέας σύμβασης…
Περιοδεία της Υπουργού Πολιτισμού στον νομό Φλώρινας.
Σημαντική εξέλιξη για την Ήπειρο και ιδιαίτερα για τον νομό Ιωαννίνων.