Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στην Αττική Οδό λόγω εργασιών συντήρησης
Οι οδηγοί καλούνται να δείξουν προσοχή και να ακολουθούν τη σήμανση και τις υποδείξεις του προσωπικού ασφαλείας
Λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα, Κυριακή 3 Αυγούστου 2025, στην Αττική Οδό.
Συγκεκριμένα, κλειστοί θα παραμείνουν από τις 07:00 έως τις 15:00:
- Ο κλάδος εξόδου από την Αττική Οδό προς τον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α.) Μεσογείων, και
- ο κλάδος εισόδου από τον Σ.Ε.Α. Μεσογείων προς την Αττική Οδό, στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.
Κατά τη διάρκεια των αποκλεισμών αυτών, οι οδηγοί που κατευθύνονται προς τον Σ.Ε.Α. Μεσογείων θα μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους προς Ελευσίνα και να εξέρχονται στην επόμενη έξοδο της Αττικής Οδού (Έξοδος 17/ Κάντζα). Από εκεί θα κάνουν αναστροφή και θα επανεισέλθουν στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο, χωρίς να καταβάλουν εκ νέου διόδια, μέχρι την επόμενη έξοδο προς Σ.Ε.Α. Μεσογείων.
Για τους οδηγούς που επιθυμούν να κατευθυνθούν ξανά προς Ελευσίνα, η διαδικασία επαναλαμβάνεται: θα πρέπει να συνεχίσουν προς Αεροδρόμιο μέχρι την επόμενη έξοδο (Έξοδος 18/ Παιανία), όπου θα εξέρχονται, θα κάνουν αναστροφή και θα επανεισέλθουν στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα, χωρίς επιπλέον καταβολή διοδίων.
Οι οδηγοί καλούνται να τηρούν τις ενδείξεις και να προγραμματίσουν τη διαδρομή τους αναλόγως.