Τρ. Απρ 23rd, 2024

«Πιάστηκαν στα χέρια» στον δήμο Ζωγράφου – Αγγελόπουλος εναντίον Δεληγιαννίδη

Αντίπαλους στις εκλογές έχουμε δει να ανταλλάσσουν σκληρούς χαρακτηρισμούς ή να φτάνουν ακόμα και στις δικαστικές αίθουσες, αλλά να σημειώνονται χειροδικίες είχαμε χρόνια να δούμε. Αυτό συνέβη στον Δήμο Ζωγράφου, ανάμεσα στον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με τον Βασίλη Θώδα, Δημήτρη Δεληγιαννίδη, και τον υποψήφιο δήμαρχο Παναγιώτη Αγγελόπουλο.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα, την ώρα που στελέχη της παράταξης του Βασίλη Θώδα, ο οποίος έχει τη διακριτική στήριξη της Ν.Δ., έκαναν περιοδεία.

Η συμπλοκή έγινε, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όταν ο προπορευόμενος Δημήτρης Δεληγιαννίδης συναντήθηκε με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο στην οδό Ζωγράφου. Οι δύο άνδρες είχαν έντονη συνομιλία και μετά από λίγο ο υποψήφιος του Β. Θώδα έπεσε στο έδαφος καταγγέλλοντας ότι ο Π. Αγγελόπουλος τον γρονθοκόπησε.

Στο θέμα πήρε θέση πάντως και η Β2 ΝΟΔΕ της Ν.Δ., καθώς ο Δημήτρης Δεληγιαννίδης είναι υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της συγκεκριμένης «γαλάζιας» Τοπικής.

Η ανακοίνωση μάλιστα ανέφερε ότι «η συμπεριφορά του κ. Αγγελόπουλου δεν εκφράζει κανέναν Νεοδημοκράτη και είναι μακριά από τις αρχές της παράταξης και τον πολιτικό πολιτισμό που αυτή πρεσβεύει».

Η εξέλιξη αυτή προκαλεί δυσεπίλυτο πρόβλημα στον Π. Αγγελόπουλο, ο οποίος προέρχεται από τους κόλπους της Ν.Δ. και προσέβλεπε σε όσους κεντροδεξιούς δεν στηρίζουν την παράταξη Θώδα.