Τρ. Απρ 16th, 2024

Απανωτά τα «χτυπήματα» για τον Απόστολο Κατσιφάρα – Το ΠΑΣΟΚ του γυρίζει την «πλάτη»

Συνεχόμενα πλήγματα φαίνεται να δέχεται ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, που βρίσκεται με την «πλάτη στον τοίχο» λόγω της δυναμικής που αναπτύσσει η υποψηφιότητα του Κώστα Σπηλιόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλειονότητα των στελεχών του ΠΑΣΟΚ τόσο στην Αχαϊα όσο και στους υπόλοιπους νομούς της Περιφέρειας, φέρονται να τον εγκαταλείπουν και να τάσσονται υπερ της υποψηφιότητας του Κώστα Σπηλιόπουλου .

Υπενθυμίζεται ότι το ενδεχόμενο στήριξης του Απόστολου Κατσιφάρα από τον ΣΥΡΙΖΑ είχε προκαλέσει αναταράξεις στους κόλπους του Κινήματος Αλλαγής, αλλά και παραιτήσεις.

Μάλιστα, οι αντιδράσεις είχαν οξυνθεί από τη στιγμή που ο περιφερειάρχης, σύμφωνα με τοπικά «πράσινα στελέχη, φέρεται να μιλούσε στις περιοδείες του ανοιχτά για την επιτυχία της κυβέρνησης, όσον αφορά την έξοδο των από τα μνημόνια και την επαναφορά του κατώτατου μισθού.

Ενδεικτική του κλίματος που αποδεικνύει του λόγου το αληθές αποτελεί η φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Αχαϊας Νίκος Μοίραλης που εμφανίζεται με τον Κώστα Σπηλιόπουλο και άλλα στελέχη να κάθονται σε κεντρικό καφέ της πόλης.

Μάλιστα, ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ συνόδευσε τη φωτογραφία με το λακωνικό σχόλιο «Συζήτηση για τη παράταξη μας σε όλα τα επίπεδα!!!!»

Την ίδια στιγμή, η υποψηφιότητα του Κώστα Σπηλιόπουλου φαίνεται να αποκτά μέρα με τη μέρα όλο και μεγαλύτερη δυναμική στον χώρο της Κεντροαριστεράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Σπηλιόπουλος στήνει ήδη ψηφοδέλτιο με τη συμμετοχή γνωστών προσώπων από όλο πολιτικό φάσμα ενώ, στο πλευρό του βρίσκονται πολλά τοπικά στελέχη του Κινήματος Αλλαγής και από τους τρεις νομούς της Περιφέρειας οι οποίοι αντιδρούν με τη συνεργασία Κατσιφάρα – ΣΥΡΙΖΑ.